Şimdi Ara

iPad 4th Retina vs. iPad Mini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Turkcell'den alacağım ancak bu ikisi arasında kaldım. iPad Mini boyut olarak oldukça uygun görünüyor. Ancak retina ekrana sahip olmaması ve ram düşüklüğü bir dezavantaj gibi. iPad 4th ise çok büyük duruyor. ortalama 150 tl fark ile hangisini almamı önerirsiniz?

Web'de hızlılık, batarya süresi, oyunlarda kasmama, yenilikçi olması benim için en önemli etkenler.

Siz ne önerirsiniz?

Şimdiden hepinize teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: erent.

Merhaba arkadaşlar.

Turkcell'den alacağım ancak bu ikisi arasında kaldım. iPad Mini boyut olarak oldukça uygun görünüyor. Ancak retina ekrana sahip olmaması ve ram düşüklüğü bir dezavantaj gibi. iPad 4th ise çok büyük duruyor. ortalama 150 tl fark ile hangisini almamı önerirsiniz?

Web'de hızlılık, batarya süresi, oyunlarda kasmama, yenilikçi olması benim için en önemli etkenler.

Siz ne önerirsiniz?

Şimdiden hepinize teşekkürler

Bir ipad 4 kullanıcısı olarak kesinlikle ipad4 sizi oyun uygulama bakımından en az 3 yıl götürür
    Düzgün kullanırsanız
    Edit: batarya oyun ve surf ile 11-12 saat gidiyor ortalama bekleme süresini de katarsanız 2 güne falan geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gukama -- 28 Mart 2013; 18:48:23 >

• Taşımada sorununuz yok ise yada siz dorun etmez iseniz kesinlikle iPad 4 derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

Taşımada sorununuz yok ise yada siz dorun etmez iseniz kesinlikle iPad 4 derim
    iPad Mini taşıyabilip iPad 4 taşıyamayan insan var mı ki

iPad Mini neden çıktı hala anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Mart 2013; 19:13:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Bu dediğin
    17 inch dizüstü taşıyabilip all in one pc taşıyamayan var mı ki
    gibi bir şey
  • Teknoloji mağazasına git ve ikisini de dene. Ben iPad 4 aldım ve çok çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurgazi

Teknoloji mağazasına git ve ikisini de dene. Ben iPad 4 aldım ve çok çok memnunum.
    Aşağıdaki video iPad 4 hakkında teknik bilgiler içeriyo dostum. İşine yarayabilir:

4. Nesil Yeni iPad Kutu Açılımı Türkçe iPad Cihaz Tanıtımı
  • Benim tavsiyem; evde kullanılacaksa ipad 4, ağırlıklı olarak dışarıda kullanılacaksa ipad mini olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertrknz

quote:

Bu dediğin
    gibi bir şey

All in one pc dediğiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ertrknz

quote:

Bu dediğin
    gibi bir şey

All in one pc dediğiniz?

Kasası ekranın içinde olanlar
    bu arada bende çok sacmaladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Simitçi -- 29 Mart 2013; 7:06:47 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Tek elde Ipad 4 ü kullanınd a göreyim :)

Hem Ipad 3 hem de Ipad Mini sahibiyim. Mini' yi aldıktan sonra Ipad 3 e elimi bile sürmüyorum desem yeridir. Taşıma kolaylığı anlamında Ipad Mini her türlü zirvededir. Ipad Mini her zaman çantamda, öyle ki palto cebine bile sığdırabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozangunay

Tek elde Ipad 4 ü kullanınd a göreyim :)

Hem Ipad 3 hem de Ipad Mini sahibiyim. Mini' yi aldıktan sonra Ipad 3 e elimi bile sürmüyorum desem yeridir. Taşıma kolaylığı anlamında Ipad Mini her türlü zirvededir. Ipad Mini her zaman çantamda, öyle ki palto cebine bile sığdırabiliyorum.

Alıntıları Göster
    Cok acil degilse ikisini de alma.

iPad'lerin tasarimi degisecek, mini'lerin donanim iyilesecek.

Ha bu arada ek bilgi iPad'de mono hoparlor var, mini'de stereo

• Benim tablet bilgisayardan anladığım akıllı telefondan büyük, laptopdan küçük elde tutulabilen, rahat okuma izleme yapılabilen bir alet, belki kişiye ihtiyaca göre bu değişebilir. Ipad4 bence ağır bir alet. Kişinin elinde 10 Dakika'dan fazla tutabileceğini sanmıyorum. Bu sebepten Ipad mini aldım ve mutluyum, bir telefon ağırlığında ve uzandığım yerde saatlerce dergi gazete ebook vs okuyabiliyorum. Bence ipad ve ipad mini kıyaslanırken donanıma göre değil ihtiyaca göre kıyaslanmalı. Eğer evde stand yardımıyla ipad kullanılacaksa bu çok komik bir durum. Laptopdan ne farkını anladım o aletin. Ipadin ilerleyen versiyonlarda 400-450grama inmesi gerektiğini düşünüyorum.
  • Merhaba,

Uzun zamandır iPad ve iPad2 kullanıyordum, iPad Mini'yi kullanmaya başladıktan sonra iPad'e elimi süremez oldum, o elimden düşürmediğim iPad nasıl kalın ve ağır geliyor şimdi anlatamam. Tek kelime ile iPad Mini almalısınız...

Teşekkürler,

Hicks
  • Kardeşim performans arasında ciddi fark var birinde A6 işlemci var biri ise ipad2 teknolojisi bunu hesap edip al. Ben zaten iPad mini neden çıktı onu da anlamış değilim zaten ipad yeterince mobil bir alet daha küçüğünü istiyorsan git iphone al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

Kardeşim performans arasında ciddi fark var birinde A6 işlemci var biri ise ipad2 teknolojisi bunu hesap edip al. Ben zaten iPad mini neden çıktı onu da anlamış değilim zaten ipad yeterince mobil bir alet daha küçüğünü istiyorsan git iphone al.

Okudugum en sacma yorum. Sanirim bunu yazan arkadas hiç iPad miniyi eline almamış
  • Her ıkısını de kullanmış birisi olarak iPad mininin kullanışlılığı ipad4te yok. Özellikleri kağıt uzerinde karşılaştırarak karar vermeyin. İpad4 büyük ve ağır olması nedenıyle hiç kullanışlı değil. Hem yanınızda taşımak pratik değil hemde elinizde tutarken rahatsız ediyor. Miniyi bir elinizde tutarken diğer elinizde rahatça kullanabiliyorsunuz, yazı yazabiliyorsunuz. Uygun fiyatı olması da artısı. 3Gli olanı alırsanız aynı zamanda navigasyon icinde kullanabilirsiniz. 16 gb bellek yetmeyecektir. En az 32 lazım
  • Yorumları okurken 2 cihazdan sadece birisini kullanmış olanların yorumunu dikkate almayın. Herkes kendi elindeki cihazı övecektır. Her ıkısını de kullanmış olanlar objektıf yorum yapabilir ancak
  • quote:

Orijinalden alıntı: explorer1

Yorumları okurken 2 cihazdan sadece birisini kullanmış olanların yorumunu dikkate almayın. Herkes kendi elindeki cihazı övecektır. Her ıkısını de kullanmış olanlar objektıf yorum yapabilir ancak
    Arkadaşım bence biraz bekle mininin retina ekranı olan çıkacaktır 5s ile birlikte beklemek mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: explorer1

Yorumları okurken 2 cihazdan sadece birisini kullanmış olanların yorumunu dikkate almayın. Herkes kendi elindeki cihazı övecektır. Her ıkısını de kullanmış olanlar objektıf yorum yapabilir ancak

Super bi yorum.

Ayriyetten su an ikisini almak icin de uygun bir zaman degil bence. Retinali mini 2 cikicak. Ipad 5 ise yepyeni bisey olacak diye tahmin ediyorum. Yine sadece islemciyi degistirip alin size ipad 5 diyemezler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.