Şimdi Ara

iPad 7.0.6 güncellemesinden sonra açılmadı,..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil yardımcı olun yandım bittim :...(

ipad 7.0.6 SSL güvenlik güncellemesi varmış. Hadi dedim iş yerinde kurayım.
    Sonra açıldı kapandı. baktım birşey yapmamış, güncelleme yine orada durmakta.
    Hat arasıra koptuğu için birdaha çalıştırdım, yükledi, açtı kapantı sonra açıldı ve itunes modunda kaldı.
    Neyse eve gittim itunes u güncelledim, bağladım, kurtarma modunda ipad buldu, ( seri numarasını bulşamadı ?? ) sonra yedeklerden kurtarma yapmaya çalıştı,
    açıldı kapandı elma işareti geldi uzunca süre orda kaldı ama alt çubuk yükleme göstermedi, sonra tekrar resetledi elma ve itunes....

Jailbreak kullanmıyorum,
    Redsnow dene dediler versiyon desteklemiyormuş.
    tinyumbrella yapamadı,
    ne önerirsiniz ne yapmalıyım... :...(((((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsezgin_333 -- 27 Şubat 2014; 16:27:27 >

• cihazı dfu moda alıp güncelleyin sorun çözülür
  • osmanekmen O kullanıcısına yanıt
    eve gidince deneyeceğim. benzer şeyler yaptım ama birdaha deneyeyim teşekkürler haber veririm.
  • dfu da olmadı
  • Enteresandır harddiske format attım, win7 tekrar kurdum ipad kendini inanılmaz şekilde icloud dan yükledi hiçbir verim kaybolmadı... Bravo ne diyim adamlar yapmış..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bir paralel ithalat servisinin sitesinde görmüştüm yaklaşık olarak şöyleydi:

"eğer güncelleme yaparken "iphone'umu bul" uygulaması kapatılmamışsa cihazınız tekrar açılmayabilir ve bu tür durumlar garati kapsamı dışındadır. Bu yüzden lütfen güncelleme yaparken programı kapatmanız önemle rica olunur."

belki bu programın azizliğine uğramış olabilirsiniz. saygılar...
  • denizfeneri kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. birdahakine mutlaka uygulayacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.