Şimdi Ara

iPad 8. Nesil Kılıf ve Ekran Koruyucu Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam dostlar, PT’den aldığım iPad 8. Nesil Cuma günü öğle saatinde teslim edildi, çok pahalı olmayacak ve ders videolarımı izlerken güzel bir pozisyonda kalacak bir kılıf ve ekranın kalitesini bozmayacak çokta pahalı olmayacak bir ekran koruyucu önerisi bekliyorum. Böyle bir konu var evet ama yeterince karşılamadı isteklerimi.

Ayrıca boş zamanlarda oynayabileceğim güzel oyunlar da önerirseniz sevinirim.

iPad 8. Nesil Kılıf ve Ekran Koruyucu Öneri

• ben de ekran koruyucusu arıyorum yardım edebilecek var mı

• Takip

• Bu konuda iPad kullanan arkadaşlar bir öneri verebilirse olsa çok iyi olucak gerçekten bende iPad'i ders için masada tutmaya ve video filim izlemeye yarayan bir kılıf arıyorum n11 ve benzeri sitelere baktım çoğu kılıfta mıknatıs yok diyorlar.

Pencil alan var mı ? Alınmalı mı ?

Cevaplayacak birisi olursa çok makbule geçer ..

• Arslanlı0123 A kullanıcısına yanıt
    Ben de yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum üniversite sınavıma hazırlanıyorum, keşke alsaymışım dedim. Test çözerken bayağı ihtiyaç duydum indirimde bulursam alacağım pencil bence ciddi anlamda gerekli bir şey hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslanlı0123

Bu konuda iPad kullanan arkadaşlar bir öneri verebilirse olsa çok iyi olucak gerçekten bende iPad'i ders için masada tutmaya ve video filim izlemeye yarayan bir kılıf arıyorum n11 ve benzeri sitelere baktım çoğu kılıfta mıknatıs yok diyorlar.

Pencil alan var mı ? Alınmalı mı ?

Cevaplayacak birisi olursa çok makbule geçer ..

Hocam aradıgın kılıf spigearmour touch harıka bır kılıf...bensğigenın sıtesınde 195 tl almıstım suan260 tl gıbı bır sey

amazona bakıstersen amazonapp kodu ile 30 tl ındırım oluyor...

kılıfın 2 kullanımı var ıkısıde yatay...bır seklı fılm dızı ızlemek ıcın 70 derece acı

dıger seklı yazı yazmakıcın 30 derecelık acı

250 cıvarı pahalıgelebılır ama sonuna kadar hakedıyor fıyatı

• catik kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam önerin için. Kılıfa baktımda bana uygun değil arkayı baya kapatıyor siyah koyu tonlarında birşey ben iPad i gold aldım baya kapatır.

Şeffaf kılıf aldım kalemlikli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.