|
iPad 8. Nesil Kılıf ve Ekran Koruyucu Öneri
-
-
ben de ekran koruyucusu arıyorum yardım edebilecek var mı
-
Takip
-
Bu konuda iPad kullanan arkadaşlar bir öneri verebilirse olsa çok iyi olucak gerçekten bende iPad'i ders için masada tutmaya ve video filim izlemeye yarayan bir kılıf arıyorum n11 ve benzeri sitelere baktım çoğu kılıfta mıknatıs yok diyorlar.
Pencil alan var mı ? Alınmalı mı ?
Cevaplayacak birisi olursa çok makbule geçer ..
-
Ben de yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum üniversite sınavıma hazırlanıyorum, keşke alsaymışım dedim. Test çözerken bayağı ihtiyaç duydum indirimde bulursam alacağım pencil bence ciddi anlamda gerekli bir şey hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: Arslanlı0123Bu konuda iPad kullanan arkadaşlar bir öneri verebilirse olsa çok iyi olucak gerçekten bende iPad'i ders için masada tutmaya ve video filim izlemeye yarayan bir kılıf arıyorum n11 ve benzeri sitelere baktım çoğu kılıfta mıknatıs yok diyorlar.
Pencil alan var mı ? Alınmalı mı ?
Cevaplayacak birisi olursa çok makbule geçer ..
Hocam aradıgın kılıf spigearmour touch harıka bır kılıf...bensğigenın sıtesınde 195 tl almıstım suan260 tl gıbı bır sey
amazona bakıstersen amazonapp kodu ile 30 tl ındırım oluyor...
kılıfın 2 kullanımı var ıkısıde yatay...bır seklı fılm dızı ızlemek ıcın 70 derece acı
dıger seklı yazı yazmakıcın 30 derecelık acı
250 cıvarı pahalıgelebılır ama sonuna kadar hakedıyor fıyatı
-
Teşekkür ederim hocam önerin için. Kılıfa baktımda bana uygun değil arkayı baya kapatıyor siyah koyu tonlarında birşey ben iPad i gold aldım baya kapatır.
Şeffaf kılıf aldım kalemlikli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X