< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İpad 9 Ekranda Beyaz Leke
-
-
Ekran koruyucuyu kaldırıp baktınız mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acil değiştir. Benim telefonda da çıktı bundan. Sonra büyümeye başladı. Birkaç gün önce de bunun çizik versiyonu oluştu. Bunlar hemen olmuyor ama uzun zaman içinde oluyor.
-
Bunlar başta bende de çok küçüktü aylar içerisinde bu hale geldi. Sararmayı bu lekeler oluştuktan çok sonra telefoncu becerdi. Onun konuyla alakası yok. Sararma yoktu aslında. Beyaz lekeler ise durduğu yerde oldu.
-
Evet kaldırdım hala vardı. Acaba Pozitif Teknoloji 2. el ürünleri sıfır diye satıyor mu diye şüphelenmeye başladım. Hafta içi müşteri hizmetlerini arayıp değişim istiycem.
Değişim istiycem hocam ya da iade edip başka siteden alırım
Geçmiş olsun hocam, pazartesi direk aldığın yer koş sabah ayıplı ürün diyerek değişim iste, eylülden sonra bu hakkımızda kalkacak zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Islak mendilin böyle bi hasar vermesi söz konusu değil. Üretim hatası var dış camın iç yüzeyindeki kaplama kalkmıştır ya da fabrikada iç taraftaki jelatin sökülmeden monte edilmiştir. PT'nin ikinci el ürün sattığını zannetmiyorum. Apple ürünlerinin kutudan kozmetik olarak kusurlu çıkması nadir değildir. Bu yıl iPhone ve iPad'de bizzat benim de başıma geldi. Bendeki problem kutudan çizik çıkmasıydı ve ilk değildi. Geçmiş yıllarda da 4S,5 ve 6'da benzer problemleri yaşamıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 28 Ağustos 2022; 23:51:50 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X