Şimdi Ara

Ios 7 hareketli mavi cerceve sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
18.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ios7ye gectim, 2 gun sonra iphone5'imde kendi kendine hareket eden mavi ici bos bir cerceve donup duruyor. Ornegin ana menudeyken uygulama ikonlarini dolasip duruyor. Kapatip actim da ama bir turlu cozumunu bulamadim. Ayni sorunu yasayan, bilen varsa yardim ederse sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone Ekranda Mavi Çerçeve Sorunu

Bazı iPhone kullanıcıları, ekranlarında mavi bir çerçeve veya çizgili bir ekran sorunu yaşayabilirler. Bu sorun, "mavi çerçeve sendromu" olarak da bilinir.

Nedenleri:

iPhone ekranında mavi çerçeve sorununun nedeni genellikle bir donanım sorunudur. Genellikle ekran ve anakart arasındaki gevşek bir bağlantıdan kaynaklanır.

• iPhone'unuzu yeniden başlatın: Bu, soruna geçici olarak çözüm getirebilir.
    • Ekranınızı temizleyin: Ekrandaki toz veya kir, soruna katkıda bulunabilir.
    • Ekranınızdaki mavi çerçeveyi kapatın: Ayarlar > Erişilebilirlik > Ekran ve Metin Boyutu'na gidin ve "Mavi Çerçeveyi Kapat" seçeneğini etkinleştirin.
    • iPhone'unuzu güncelleyin: Apple, bu sorunu gidermek için yazılım güncellemeleri yayınlar.
    • Bir Apple Store'u ziyaret edin: Sorun donanımsal ise, iPhone'unuzu onarım için yetkili bir Apple Store'a götürmeniz gerekebilir.

Önemli Not:

Çözümlerde belirtilen adımları dikkatlice uygulayın ve cihazınızı kendiniz tamir etmeye çalışmayın. Cihazınıza zarar verme riskini almak yerine, kalifiye bir teknisyene danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancolag

Ios7ye gectim, 2 gun sonra iphone5'imde kendi kendine hareket eden mavi ici bos bir cerceve donup duruyor. Ornegin ana menudeyken uygulama ikonlarini dolasip duruyor. Kapatip actim da ama bir turlu cozumunu bulamadim. Ayni sorunu yasayan, bilen varsa yardim ederse sevinirim

Ayarlar erişilebilirlikten anahtarı bişeydi onu kapatacaksınız hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar herkese. İphone 11 cihazım var. Mavi kutu ekran hatası veriyordu. Sonrasında anahtarla denetim i kapatınız yazıyordu internette.

ama 3 kez güç tuşuna basınca otomatik olarak yine aynı moda giriyordu. Sonrasında erişebilirlik kestirmesi sayfasından anahtarla denetim i kapadım ve sorun çözüldü sıkıntı yok şu an.

saygılarımla. Bilgi paylaşıldıkça çoğalır arkadaşlar.

bu tik olmamalı kısaca . Sorunun nedeni bu.

ama anahtarla denetim kullanan kişiler için çok güzel bir özellik diye düşünüyorum

Ios 7 hareketli mavi cerceve sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 8 tuhaf mikrafon sorunu.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.