Selamlar merhaba, uzaktan kumandalı aracımız var. Araç ileri gidiyor sağ ve sola da gidiyor. Geri gitmiyor sorun var. Transistör arızalı dendi ama transistöre internetten görseline baktım. Ama araç içinde göremedim. Fotoğraflarını paylaşsam hangi kısımda transistör vardır bilen yardımcı olabilir mi
Kombi F4 arızası
Merhaba selam ECA proteusplus kombimiz var. Kombi çalışırken sıcak suyu açtığımızda f4 arızası veriyor. Sizce neden olabilir. Sistem çok mu yoruluyor sizce.
Doğalgaz Vanaları kontrol ettik sonuna kadar açık
selamlar merhaba. notebook um var. notebookta 1 tb hdd var. ben ssd aldım. hdd yi söküp evde boş odada saklayacağım. ssd yi takacağım sadece.
window s u yeniden kurmam gerekecek haliyle. evde flash bellek olmadığı için bir tanede 160 gb lık hdd var boşta duruyor. 160 gb lık hdd ye windows iso dosyasını yükleyip flash bellek niyetine kullanabilir miyim. (160 gb harddisk in için tertemiz bomboş)
Edit (21.12.2022)
Selamlar herkese. Windows u kurdum. 160 gb lık hdd var boşta duruyor dediğim HDD ye rufus programı ile Windows ıso dosyasını aktardım. Windows defender i kapatmayı unutmayın yoksa sürekli hata alıp durursunuz yüklenmez.
Windows u yüklemesi falan çok basit next next deyip duruyorsunuz. HDD ye ama ben daha önceden low level format atmıştım. Çünkü o boşta duran HDD yi çok çok eski bilgisayarımdan almıştım. İçinde Windows 7 vardı. Ben tümden temizlensin istemiştim. Low level format 1 saat sürdü sadece yavaş modda kullandım.
ssd seçimi
Selamlar merhaba
lenovo VIUU4 modelinde anakarta sahip bilgisayarım var. sizce buna uyabilecek ssd yi nasıl öğreneceğim. internete yazdım bulamadım modeli
|
Üniversite kayıt
|
Msü mülakat kaçırmak
|
Sıkılmak
|
Karar verememe sorunsalı
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 53
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.843 (Bu ay: 109)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar