Bildirim
Tyt 2018 Yapamadığım Geo Sorusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dostum bir sebebi yok ama orada bir ikizkenar olustugunu goreceksin. O mavi kenara sahip ucgen bir ikizkenar. Oradan aslında dogrusal olmadigi ispatlaniyor. -
Kardeşim ikizkenar olduğu görülüyorda sınavda acele ettim 180 e tamamladım çat diye dikkat etmedim. Ezberi bırak bence aynısı senin de başına gelebilirdi. -
Beşgen ve dokuzgen tabanında ortak kenar var -
Yani tabanda ortak kenar olursa doğrusallık olmaz mı -
Olmaz. Sağ alt köşede ikizkenar üçgen oluşurquote:
Orijinalden alıntı: janertayfurtv00
Yani tabanda ortak kenar olursa doğrusallık olmaz mı -
Sen nasıl öğrendin peki bu kuralı soru bankalarında ya da piyasada çokça olan bir soru mu bu sence -
Öyle bir kural yok. Dikkat edip görmen gerekiyor. Sınavda heyecan anında dikkati ölçen sorular da bulunuyor sonuçta. -
Neden Peki doğrusal değil sence -
Çünkü açıları yazınca öyle çıkıyor. -
Sen kaç bin yaptın girdin mi sınava -
Dümdüz çizgi olsa bile sorunun açıklamasında doğrusal yazmadığı sürece doğrusal alamazsın kafana göre -
Girmedim -
Ya birader gozunu seveyim ne alakasi var ya sanki hakaret ettim yapamadin diye soyledigin lafa bak. Soruyu anlattim bi de yani niye sey ettin boyle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X