Şimdi Ara

Karar verememe sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kou makine müh okuyorum ve işsiz kalır mıyım acaba tekrar üni sınavı girsem mi düşünüyorum. Eskiden asosyaldim ve hiç farkında değildim çünkü ders çalışmak zorundaydım.şu anda sohbet ettiğim çok arkadaşım var ama hiç sürekli takılıdığım falan yok arkadaşı olupta yalnız takılan biri oldum nedense nasıl düzelecek bu hayat yardım edin sokağa falan çıksam tek de dolaşılmıyor herkes diyor hayatını yaşa acaba diyorum boş duracağıma işe girip çalışsam mı?? Paraya da ihitiyacım yok param da var ama tek başıma harcayamıyorum bile Sizce ne yapsam yardımcı olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Makine ünü son okuyan bir arkadaşım var. Şanzumanın ne olduğunu bilmiyor. Çavuş dişlisini sordum onuda bilmiyor. Gerçek ölçek te dişli çizmesini bilmiyor. Manivelanın ne olduğunu bilmiyor. Derslerin konusunda yok , mesleki genel kültürü yok bir pok bilmiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Makine ünü son okuyan bir arkadaşım var. Şanzumanın ne olduğunu bilmiyor. Çavuş dişlisini sordum onuda bilmiyor. Gerçek ölçek te dişli çizmesini bilmiyor. Manivelanın ne olduğunu bilmiyor. Derslerin konusunda yok , mesleki genel kültürü yok bir pok bilmiyorlar.
    Bilmemeleri normal. Mühendislik lisans programları mesleki lisesi ya da mesleki eğitim kursu değil sonuçta.

Radar Sistemleri için algoritma tasarlayan Elektronik mühendisi bir arkadaşıma "buat" nedir diye sorup bilmediğini görünce pis pis sırıtan teknisyen geldi aklıma. Bu gibi şeyleri bilmek zorunda değiller, bilmemeleri onları eksik mühendis yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 19 Ocak 2019; 23:56:58 >
  • Okuduğun bölüme kanın ısındıysa sakın bırakma. Ülkemizdeki her meslekte işsiz kalma durumu var. Ne yapmak istediğini bilmiyorsun; paran varsa kursa git, spora git, sokak hayvanlarına yardım et. Hiç mi ilgi alanın yok? Bölümünle alakalı konferanslara katıl. Sosyal bilimlerle alakan varsa onların konferanslarına katılabilirsin. Ben de eskiden çok asosyal bi çocuktum. Sonra kendime özgüvenim geldi ve sonra yine yalnızlaştım. Kendimce sebeplerim var tabi. Sen de kendi sebeplerini belirleyip yapman gerekenleri çözebilirsin. Hiç değilse ne istiyorum diye bir düşün neye ilgi duyuyorsun? Futbol da olabilir bu, kahvehanede tavla oynamak da. Ayda bi şehir belirleyip oraları gezmek de olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sibgadsi -- 20 Ocak 2019; 2:28:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

Bilmemeleri normal. Mühendislik lisans programları mesleki lisesi ya da mesleki eğitim kursu değil sonuçta.

Radar Sistemleri için algoritma tasarlayan Elektronik mühendisi bir arkadaşıma "buat" nedir diye sorup bilmediğini görünce pis pis sırıtan teknisyen geldi aklıma. Bu gibi şeyleri bilmek zorunda değiller, bilmemeleri onları eksik mühendis yapmıyor.

Alıntıları Göster
    Yani mühendisten daha çok teknisyene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kötü insan olmaya karar vermek
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.