Film izlemek ,oyun oynamak ve özellikle ders notu almak için bir tablet arıyorum. ipad 9 alacaktım fakat halen aynı ilkel çerçeve ile tanıttılar. matepad 11 biraz aklımı çeliyor yanında klavye ve kalem hediyesiyle birlikte. ama öte yandan goodnotes vb uygulama çok yok sanırım diğer tarafta. kararsız kaldım önerisi olan var mıdır? |
iPad 9 mu, Huawei MatePad 11 mi?
iPad 9 ve Huawei MatePad 11, şu anda piyasadaki en popüler tabletlerden ikisi. İşte hangisinin sizin için en uygun seçenek olduğuna karar vermenize yardımcı olacak bir karşılaştırma:
Ekran ve Tasarım:
- iPad 9, 10,2 inçlik Retina ekrana sahipken, MatePad 11, 10,95 inçlik IPS LCD ekrana sahip.
- Her iki cihaz da ince çerçevelere ve şık bir tasarıma sahip.
Performans:
- iPad 9, A13 Bionic çip tarafından desteklenirken, MatePad 11, Snapdragon 865 çipine sahip.
- Her iki çip de güçlüdür ve günlük görevler için yeterli performansı sağlar.
Kamera:
- iPad 9, 8 MP arka kamera ve 1,2 MP ön kamera sunar.
- MatePad 11, 13 MP arka kamera ve 8 MP ön kamera ile daha iyi kamera özelliklerine sahiptir.
Pil Ömrü:
- iPad 9, 10 saate kadar pil ömrü sunarken, MatePad 11, 12 saate kadar pil ömrü vaat eder.
İşletim Sistemi:
- iPad 9, iPadOS 15 ile çalışırken, MatePad 11, EMUI 11 ile çalışır.
Fiyat:
- iPad 9'un başlangıç fiyatı 329 dolardan başlarken, MatePad 11'in başlangıç fiyatı 499 dolardan başlar.
Sonuç:
iPad 9, bütçe dostu bir seçenek arayanlar için idealdir. Güçlü performans ve iyi pil ömrü sunar. Öte yandan, MatePad 11, daha iyi kamera ve daha büyük ekran arayanlar için daha iyi bir seçimdir. Sonuçta en iyi seçim, belirli ihtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlı olacaktır.