Şimdi Ara

İPad Air 2 KILIF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar ipad AİR 2 aldım sonunda :)

Kılıf arıyorum önerebileceğiniz korumalı güzel kılıflar varsa bilgilendirebilir misiniz? Ben bi tane buldum ama emin değilim. acilen alsam iyi olur artık. Cevaplarınız icin simdiden Teşekkürler

Bulduğum:http://www.vatanbilgisayar.com/cacrie2139k-ipad-air2-kilif-rotating-folio-360-siyah.html

http://www.lidyana.com/ipearl-cover-with-stand-ipad-air-2-deri-kilif?sid=8206471

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Westerling -- 5 Ekim 2016; 18:26:35 >

• iPad im kadar sevdiğim birşey varsa o da klavyeli kılıfımdır. Tablet için eğer biraz ağırlaşmasını sorun etmeyecekseniz klavyeli kılıf alın.

Ben Logitech Air 2 Type + kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Klavye kullanım olarak tablete çok şey katıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

iPad im kadar sevdiğim birşey varsa o da klavyeli kılıfımdır. Tablet için eğer biraz ağırlaşmasını sorun etmeyecekseniz klavyeli kılıf alın.

Ben Logitech Air 2 Type + kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Klavye kullanım olarak tablete çok şey katıyor.

hocam ben de cok seviyorum onu da air2 icin olanı çok pahalı 400 tl civarı o sebepten ötürü simdilik normal bir tane alayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Westerling -- 5 Ekim 2016; 20:11:18 >
  • Westerling kullanıcısına yanıt
    Bu kılıf olmak zorunda değil. Daha uygun klavyeler var. Amazon dan da bakın muhakkak. Uyguna denk getirirsiniz. Türkçe klavye olmamasını sorun etmeyin. Sticker ile kolaylıkla çözersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

Bu kılıf olmak zorunda değil. Daha uygun klavyeler var. Amazon dan da bakın muhakkak. Uyguna denk getirirsiniz. Türkçe klavye olmamasını sorun etmeyin. Sticker ile kolaylıkla çözersiniz

hocam aklıma yattı amazondan türkiyeye mesela 50 dolarlık istediğim ürünler var. Türkiye ye kargo yolluyor da... Getirmesi alması zor olur mu? ne kadar vergi falan biniyor. Fikriniz var mı bu konuyla ilgili?
  • bir aylık amazon prime ım da var
  • Westerling kullanıcısına yanıt
    Hiçbir sıkıntı çıkmaz. Ben en son 1 haftada sipariş aldım diyeyim size ama belli olmaz tabi. Ama sorunsuz alırsınız. Amazon ana konusu var orayı takip edin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.