Şimdi Ara

iPad Air 3 + Beats Solo 3 Wireless mi iPad Pro 10.5 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KarasakalCY

mail olarak öğrenci kimliği ve ya kartınızı atıyorsunuz bu kadar
    Apple internet mağazasında ödeme yapma aşamasına kadar geldim. Bu aşamaya kadar herhangi bir belge ya da kimlik istenmedi.

Öğrenci kimliğini ödemeyi yaptıktan sonra mı istiyorlar? Alıp geçsem mi bilemedim.

EDİT: Eğitim mağazası satın alımlarında, alımı tamamladıktan sonraki 48 saat içerisinde eğitmen / öğrenci belgesinin fotoğrafını sipariş numarasını da ekleyerek mail ile gönderilmesini istiyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 7 Ekim 2019; 11:36:4 >
  • lazzaro L kullanıcısına yanıt
    2. Kez apple eğitim mağazasından alışveriş yaptım. Ne işlemleri yaparken ne de satın alımdan sonra herhangi bir belge istenmiyor. Sanırım çok çok istisnai durumlarda isteniyor bunun için de baya bir şanssız olmak lazım 😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackrz

2. Kez apple eğitim mağazasından alışveriş yaptım. Ne işlemleri yaparken ne de satın alımdan sonra herhangi bir belge istenmiyor. Sanırım çok çok istisnai durumlarda isteniyor bunun için de baya bir şanssız olmak lazım 😄
    Alıyorum o zaman.
    Şimdiden hayırlı olsun hocam ☺️

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackrz

Şimdiden hayırlı olsun hocam ☺️
    Teşekkürler, aldım gitti. Bakalım belge melge bir şey isteyecekler mi?
    İstemeyecekler muhtemelen hocam faturası da kutunun yanında geliyor şeffaf zarfta zaten

• Dün akşam ben de Ipad Air 3 + Beats Solo3 aldım. Öğrenci kimliğim de var fakat sistem herhangi bir istekte bulunmadı. Bu ileride bir sorun çıkarır mı? Bu dönem sonunda öğrenciliğim bitecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordinary Story

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Cevabınız için teşekkür ederim. Şu an "gönderime hazırlanıyor" görünüyor. Sanırım istemeyecekler.
  • Merhaba, iPad Air 3 almayı düşünüyorum. Kulaklığı satmayı düşünüyorum. Kulaklık isteyen iletişime geçebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erayerinc E kullanıcısına yanıt
    17 ekimde kampanya bitmiş diye gördüm. Devam ediyor mu ?
  • furer F kullanıcısına yanıt
    Evet bitti
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.