Şimdi Ara

İpad Air 3 İle Tez ve Makale Yazımı Mümkün Mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba geçirdiğim bel fıtığı rahatsızlığından dolayı notebooku bırakıp İpad Air 3 ve smart klavye almaya karar verdim. İpadi tez ve makale yazımı için kullanmak istiyorum özellikle. Sizce çok sorun yaşar mıyım? Yada buna yönelik uygulamalar var mı? İpad için olan wordte felan yazilabilir mi mesela?

Not: Son düzenlemeleri evde laptopta yapabilirim. Okula giderken lazım bana özellikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LahmacuN38 -- 5 Ekim 2019; 12:32:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet Yapabilirsiniz Hatta İşimi Görsün Yeter Derseniz Air 3e Bile Gerek Yok. Geçmiş Olsun Bu Arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Bende İpad Air 3 modelini genellikle yazısal ve internet gezintileri, araştırmaları için aldım. Tek eksi olarak Microsoft Office uygulamalarının aylık aboneye dönmesi. Altı üstü yazı yazıp, slayt sunacağız diye 40 TL+ vermek saçma geliyor. Apple'ın Pages uygulaması da aynı işlevi görüyor. Şuanda ki işlemci gücü ve ekran kalitesi Apple'a ulaşabilen yok. Arkasından Samsung Superemoled ile geliyor ama iş sistemde bitiyor. Dediğiniz gibi tez ve makale işlemlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Bu arada çok geçmiş olsun.
  • Bende şuan tez aşamasındayım malesef tablette beceremedim yazmayı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pages güzel ancak biraz farklı bir uygulama bir de pages uzantısı farklı dışa aktarırken farklı formatlara aktarmak için bazen sorun olabiliyor.

Alternatif olarak Google Documents kullanılabilir. İnternet üzerinden olduğu için bilgisayardan da kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

• Notability kullanın biraz pahalı ama 1 kere alıosunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.