Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 İPad Air 5/4 Kılıf, Ekran Koruyucu, Kalem Set - Sıfır 1000 TL Satın Al 15 Şubat 2025 14:55 1 1 İPad Air 5/4 Kılıf, Ekran Koruyucu, Kalem Set - Sıfır 1000 TL Temudan almıştım, gelene kadar tabletimi sattığım için boşa düşmüştür. Ürünler sıfırdır, şu an almaya kalksanız vergi dahil en az 1500 tl tutar.Kalem - Baseus smooth writing 2 mıknatıslı yapışabiliyor ama type c den şarj oluyor. Merak edip kutusundan çıkardım ancak kullanmadım zaten tablet yoktu. Orijinalle hissiyatı birebir aynı çok başarılı bir kalem(daha önce mıknatısla şarj olabilen versiyonunu kullandım)Kılıf - mıknatıslı köşeleri açıkEkran koruyucu - içerisinde 2 tane kırılmaz ekran koruyucu varFotoğraflar için;www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-aksesuarlar-ipad-air-5-4-kilif-ekran-koruyucu-kalem-set-sifir-1228416871/detaySistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün İPad Air 5/4 Kılıf, Ekran Koruyucu, Kalem Set - Sıfır 1000 TL İlk Sahibinden Garantili Asus ROG 3080 12 GB Evangelion - 18.000 TL Lenovo Legion 5 Pro-RTX 4060, 32 GB RAM 1 TB SSD Sıfır Gibi - 40.000 TL [SATILDI] Tertemiz iPad Air 5 - 14.000 TL