Şimdi Ara

İlk Sahibinden Garantili Asus ROG 3080 12 GB Evangelion - 18.000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 İlk Sahibinden Garantili Asus ROG 3080 12 GB Evangelion - 18.000 TL

Kartı 22.07.2022 tarihinde Vatan Bilgisayardan satın aldım, 3 yıl garantili olduğu için 22.07.2025 tarihine kadar garantisi bulunmaktadır. Asus ROG Strix RTX 3080 Evangelion özel seri kart satılıktır. 12 gb ram olan modeldir ve Asus'un 3000 serisinde piyasaya sürdüğü en son versiyon kartlardandır. Oyun işlerinden uzak kaldığım için çok yoğun kullanmadım. Genelde de Dota 2 gibi ekran kartını çok zorlamayan türden oyunlar oynuyorum.

Kart miningin yakınından bile geçmemiştir. Satın aldığım fatura tarihine dikkat ederseniz zaten miningin bittiği dönemlere denk geliyor. Uygun fiyatlı kartlarda mining yapılmamış olma ihtimali çok yüksek, bunu göz önünde bulundurun. Sıfırdan hiçbir farkı olmayan eşe dosta gözü kapalı verilebilecek üst seviye bir kart.

Her Asus Rog Strix'te olduğu gibi coil whine sesi vardır. 

Fotoğraflar eklenecektir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 18000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 22 Temmuz 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.