Şimdi Ara

iPad Air, en uzun pil ömrü sunan tablet oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transformer serisi pil ömrü konusunda en iyi tablet PC bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

Yemin ederim şu ipad 3 için apple'a dava açasım var anasını satayım. Adamlar ipad 3'ü hiç çıkartmamış gibi yapıyorlar resmen. İstatistiklerde bile adı geçmiyor.

adamlar iphone 5 i bir günde sildiler siteden yani ne beklersin bir firma bukadar mı çirkinleşir arkadaş.

şimdi biri de gelir: "ip5'e desteği mi kesmişler ne kızıyonuz lan" der. arkadaşlar mantıklı düşünün, samsung'un sitesine girip Galaxy ailesinden S4'ün silindiğini, sanki S4 diye bir telefon üretilmemiş gibi davranıldığını hayal edebiliyormusunuz? ya da HTC sitesine girdiğinizde HTC ONE'ın silindiğini ve sanki öyle bir telefon var olmamış gibi davranıldığını?

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Yemin ederim şu ipad 3 için apple'a dava açasım var anasını satayım. Adamlar ipad 3'ü hiç çıkartmamış gibi yapıyorlar resmen. İstatistiklerde bile adı geçmiyor.

adamlar iphone 5 i bir günde sildiler siteden yani ne beklersin bir firma bukadar mı çirkinleşir arkadaş.

şimdi biri de gelir: "ip5'e desteği mi kesmişler ne kızıyonuz lan" der. arkadaşlar mantıklı düşünün, samsung'un sitesine girip Galaxy ailesinden S4'ün silindiğini, sanki S4 diye bir telefon üretilmemiş gibi davranıldığını hayal edebiliyormusunuz? ya da HTC sitesine girdiğinizde HTC ONE'ın silindiğini ve sanki öyle bir telefon var olmamış gibi davranıldığını?

Nerede silmiş one ı? Sitede duruyor hem tr hemde global sitede.

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Nerede silmiş one ı? Sitede duruyor hem tr hemde global sitede.

adam "hayal edebiliyor musunuz" diyor.

• Bugün Microsoft Surface Pro 32 gb 1699 TL ye satılıyorken İpad e para vereni hiç ama hiç anlamıyorum.

• Nerede asus transformer serisi?

• Çöp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

bende almayı düşünüyorum beyazından

yeni ipad çıkınca mı ;)) hahaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: eg90

Merhaba arkadaşlar uygun fiyattan veren olursa bende almak istiyorum birtane.

merhabalar bizim İzmirdeki bit pazarında çok daha ucuzunu bulabilirsiniz ama ne kadar güvenilir ve sağlam çıkar orası şüpheli :)
  • Arkadaşlar ayrıca Which? denen uyduruk, popüler karşılaştırma sitesinin sonuçlarından ziyade, Anandtech'in sonuçlarına bakmanızı öneririm.

http://www.anandtech.com/show/7460/apple-ipad-air-review/8

200 nit parlaklık, wi-fi 5Ghz'de, birkaç internet sitesi sık aralıklarla yenilenecek şekilde kablosuz bağlantı testi;

iPad Air, en uzun pil ömrü sunan tablet oldu

720p, 4 Mbps bitrate, 200 nit parlaklık Harry Potter blu-ray testi;

GLBenchmark 2.5.1 ile 3B performans testi;

12W şarj aleti ile şarj testi;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 13 Şubat 2014; 20:12:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bboy 2pac

quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

bende almayı düşünüyorum beyazından

yeni ipad çıkınca mı ;)) hahaa

Hayır kanka onu 1-2 ay içinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. nesil ipad miniyle ben 12 küsür saat kullanım 3 küsür günde bekleme süresi yakalamıştım ilk aldığım sıralar.Üstelik parlaklıkta yarımdı.Aplle bu konuda güzeldir.

• biraz da geliştirseler şu cihazlarını piyasaya hakim olurlar

• quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO
    Lenovonun tableti ne olacak ?
    http://shop.lenovo.com/tr/tr/info/yoga-tablet/index.html?ipromoID=tr_yoga-tablet_banner_hp_1&

Onu teste sokmamışlar ki, 1. gelmesin, Apple 1. görünsün.

Kaldı ki hadi 18 saat dedikleri cihazın da 12 saat çıkacağını sanmıyorum.
    Olsa olsa 15 saat olsa yine 1. gelirdi. 13 saat bile çıksa yine 1. oluyor.
    O yüzden de teste onu sokmamışlardır...

Apple, testi yapan yere para vermiştir, hooop oldu bitti gitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 13 Şubat 2014; 22:51:54 >

• pil konusu en önemli konulardan biri tabletlerde
  • quote:

kardeş sen buraya yazmasan benim ipad 3 ün varlığından haberim olmayacaktı. çok ciddiyim
  • Tabletlerde pil seviyesi telefonlara nazaran daha önemli bir konu.. Tabletinizle yolda klamak istmezsiniz açıkcası, hem batarya performansı açısından tabletlerin daha başarılı olması benim açımdan çok önemli bir kriter. Apple zaten tablet piyasasında namı ile ilerliyor, iPad Air'da çok başarılı bir tablet ve 658dk. 10 saate yakın bir zaman dilimi, kesintisiz internet kullanım süresii sunması gerçekten kullanıcıları en azından beni etkiliyor.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Akasha_Ether

quote:

kardeş sen buraya yazmasan benim ipad 3 ün varlığından haberim olmayacaktı. çok ciddiyim

bir de kullanıcı olarak düşünün hocam.. kimseye açıklanmayan bir bug'ı olduğunu düşünmeye başladım.
  • İnternette araştırılınca görülüyorki en uzun pil ömrü olan tablet Lenovo Yoga.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.