Şimdi Ara

iPad Air, en uzun pil ömrü sunan tablet oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPad Air, en uzun pil ömrü sunan tablet oldu

Ürünleri çeşitli konularda karşılaştırarak tüketicileri bilgilendirme amacı güden İngiltere merkezli bağımsız organizasyonlarda Which? Test Lab, piyasada satılan tabletleri pil performansı açısından masaya yatırdı.

İnternet kullanımı ve video oynatma başlıklarında yapılan testlerde Apple’ın geçtiğimiz ekim ayında tanıttığı iPad Air, birincilik ipini göğüsledi. İnternet kullanımında iPad Air, 658 dakika pil ömrü sunarken; onu sırasıyla Retina ekranlı iPad Mini ve iPad 2 takip etti. Apple’ın en büyük rakibi olan Samsung’un 2014 model Galaxy Note 10.1’I 483 dakikalık pil ömrü sergileyebilirken; Google’ın 2.nesil tableti Nexus 7 ise 416 dakikalık performans sergiledi.

Video oynatımı alanında ise iPad Air, 777 dakika ile en fazla pil ömrüne sahip tablet oldu. Onu sırasıyla 714 dakika ile Kindle Fire HDX 8.9, 669 dakika ile Nexus 7 takip etti. iPad 2’nin 660 dakikalık performans sergilediği testte Retina ekranlı iPad Mini 604 dakikalık pil ömrü sunarken; 2014 model Galaxy Note 10.1 ise 465 dakika ile 8 cihaz arasında video oynatımı konusunda en kötü performans sergileyen tablet oldu.

• Lenovonun tableti ne olacak ?

http://shop.lenovo.com/tr/tr/info/yoga-tablet/index.html?ipromoID=tr_yoga-tablet_banner_hp_1&

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooL_ROMEO -- 13 Şubat 2014; 13:07:33 >
  • Yemin ederim şu ipad 3 için apple'a dava açasım var anasını satayım. Adamlar ipad 3'ü hiç çıkartmamış gibi yapıyorlar resmen. İstatistiklerde bile adı geçmiyor.
  • Retina ekran olmayan ipad mini nerede? Ben aktif kullanımda 12 saati görüyorum manyak süre bu

• Merhaba arkadaşlar uygun fiyattan veren olursa bende almak istiyorum birtane.
  • Ipad Air kullanım süresi uzun, ama şarj süresi de uzun. %5-10 şarjdan %100'e ulaşmak için tableti geceden prize takılı bırakmak gerekiyor neredeyse. Iphone veya Ipod'daki gibi bir hızlı şarj özelliği yok sanırım, ya da en azından ben rastlamadım. Teknoloji siteleri incelemelerinde özellikle tabletleri incelerken böyle bir "kullanım süresi/şarj süresi" verisi aktarabilirse daha yararlı olur diye düşünüyorum.

• İpad 4 ü de üvey evlat gibi ayırdılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 13 Şubat 2014; 14:46:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ipad 2 yaptığım en iyi alışveriş oldu galiba... hem hafif, hem büyük, hem şarjı uzun süre gidiyor. Halen sıkıntısız çok güzel bir şekilde çalışıyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: oray

ipad 2 yaptığım en iyi alışveriş oldu galiba... hem hafif, hem büyük, hem şarjı uzun süre gidiyor. Halen sıkıntısız çok güzel bir şekilde çalışıyor!

evet,ben de bu haberi okuyunca aynı şeyi düşündüm.
    2,5 yıldır elimde tablet daha ne bir reset ne de hata aldım.
    ortalama 12 saat ekran süresi alıyorum otomatik parlaklıkta,efektleri azaltınca hızı da artıyor ios 7 ile.
    Daha ne istenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

Yemin ederim şu ipad 3 için apple'a dava açasım var anasını satayım. Adamlar ipad 3'ü hiç çıkartmamış gibi yapıyorlar resmen. İstatistiklerde bile adı geçmiyor.

bende new ipad sahibiyim
  • Bende de Air var maalesef Air de bir geçiş modeli olacak gibi duruyor. Aynı ipad mini ve ipad 3 gibi.

iPad mini de o küçük boyutu ve yeni kasayı denediler baktı tuttu 2. Sinde özelliği yapıştırılar.

iPad 3 tede Retina yı,Air dede yeni kasayı deniyolar. Baktılar Retinada tuttu iPad 4 ün adı bile retina oldu

Nerde A7xli Touch Id li Air ?Bunlar iPad içinde benim içinde şart şeyler değil tabi ama neden yok ? Çünkü iPad Pro çıkacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye lenovo yoga 10 u koymamıslar ????

• Adamlar yapmış
  • ipadlerin hepsi ayni zaten. 1-2-3 hic farketmiyor. Yillardir ayni tableti cikartiyorlar ve millet de abarti fiyatla almaya devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

ipadlerin hepsi ayni zaten. 1-2-3 hic farketmiyor. Yillardir ayni tableti cikartiyorlar ve millet de abarti fiyatla almaya devam ediyor.

Tabletleri için abartı fiyat diyemeyiz. Samsungla ortalama aynı fiyat. Birde şu var. Apple tablet işinde cidden çok ileri seviyede. Rakibi 1 tane bile yok. Telefon konusunda rakibi çok ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet pil bitmiyor bir türlü....
  • bende almayı düşünüyorum beyazından

• 4g hot spot yapmışlardı aylar önce ipad air' i

Daha ucuz )))

• Birde bekleme modunda nekadar dayandığından bahsetselerdi.
    Bendeki Huawei MediaPad 10FHD tablet bekleme modunda 17 gün açık kalıyor. Bu 17 gün içerisinde de her gün mutlaka maillerime falan bakıyorum tabiki. :)

• Edit neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balawitz -- 13 Şubat 2014; 16:50:03 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.