Şimdi Ara

Ipad air fiyati hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ipad air 2 turkiyede satisa ciktiginda ipad air fiyati daha fazla duser mi yoksa su an oldugu gibi mi kalir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilen yok mu arkadaslar, dusmeyecekse alacagim ?

• up

• Düşmez Air ismini o kadar kısa zamanda karalamazlar Ipad 2 bile 799 TL iken Ipad Air 16 GB Teknosada 1.299 'dam en fazla 1.199 yada 1.099 'a düşer dahada düşmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an hepsiburada da 16 gb 1089 tl, almayı düşünüyorum ama 2 hafta sonra air 2 çıkınca 1000e falan düşmesin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A7IDEZ

Şu an hepsiburada da 16 gb 1089 tl, almayı düşünüyorum ama 2 hafta sonra air 2 çıkınca 1000e falan düşmesin ?

Öyle olsa iphone 5s de düşerdi 6 çıkınca, daha düşmez sanmıyorum
  • Aldigimda ios 7 yuklu olarak gelir degil mi arkadaslar, ios 8den genellikle memnun degillerde ios 7 ile kullanmayi dusunuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: A7IDEZ

Aldigimda ios 7 yuklu olarak gelir degil mi arkadaslar, ios 8den genellikle memnun degillerde ios 7 ile kullanmayi dusunuyorum

Geçen n11 in %11 indirim kampanyasıyla aldım. 953 TL ye geldi. 15 TL de avantajix iade edecek. 77 TL lik çek yüklenecek.Yani bir bakıma 900 civarına gelmiş oldu.Benim ipad 7.1.2 olarak geldi.
  • A7IDEZ A kullanıcısına yanıt
    İos 7 olarak gelmez.Gelmeside imkansız.Bütün İpad air 2 cihazlar İos 8 olarak verilir.
  • şubata kadar air 1 ler 100-200 tl düşer mi acaba ona göre 32 gb alıcam air dan çünkü yoksa mecbur 16gb
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.