Şimdi Ara

ipad air güncellmede 3004 hatası :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2 gün önce aldığım ipad airımı bilgisayarama taktım itunesdan bişeyler yüklemek için daha sonra yeni yazılım var dedi bende yanlızca indiri seçtim neyse indirdi daha sonra bugun güncellemek için ipadı baladığımda kurtarılmayı bekleyen ipad tarzında bişey diyor ve guncelle dedımde 3004 hata kodu nu veriyor ipadin ekranıda itunesa bağla şeklinde kaldı açılmıyor kafayı yıcem yardım edebilecek olan varmı?

• kral-ytn K kullanıcısına yanıt
    Dfu moduna alıp restore etmeyi deneyin.
    (En son iTunes versiyonunu yükleyin,antivirüs yazılımını devre dışı bırakın ve yine çözüm olmazsa hosts dosyasında değişim yapmanız gerekecek.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PathWizard -- 7 Aralık 2013; 15:18:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam cevabınız ıcın tesekkur ederım bılgısayarım macbook pro herhangı bır antıvırus programı kullanmıyorum zaten alet dfu modunda kalmıs olmuyormu ekranda jarj aletı ve ıtunes amblemı cıktıgında eger oyle olmuyorsa dfu moda nasıl alınıyor acaba? sımdı masaustu wındowsa ındırıorum yenı guncellemeyı olmassa dedıgınız sekılde yapmaya calısıcam o bahsettıgınız dosyalara nasıl ulasırım acaba cehaletımı mazur gorun:)
  • son olarak dfu oda alıp restore nası ederım acaba
  • başka bilgisayardan yukledım sorun halloldu tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.