Bildirim
ipad air mı ipad air 2 mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Serdar Akgül
Arkadaşlar oyun ve eğlence(film vs) amaçlı tablet olarak ipad almaya karar verdim sizce uygun fiyatla(1320 tl 32gb) ipad air mı alsam yoksa gereksiz pahalı fiyatıyla(1730 tl 64gb) ipad air 2 mı alsam
İpad air sizin işinizi rahat görür bundan eminim ama dünyada ki en iyi tablet ipad air2 diyebiliriz a8x çipli 64 bitli ve 2gb ramlı 512mb ile rahat iş görüyor apple. 2gb ile yapamayacağınız iş yok hemde 400 gram eğer bütçe sorununuz yoksa direk alın air2 yi gitsen 5 sene rahat kullanırsınız ve destek alırsınız. Almak isterim bende
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
İpad air 1gb ram 64bit a7 işlemci beni 4yıl kasmadan götürürmü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
kesin ve kesin 4 yıl götürür ama air'de ram1 iken air2'de ram2 .
yani çok daha uzun ömürlü ve işlemci güçlü -
verdiğiniz paraya kat ve kat değecektir emin olun -
Gereksiz pahalı kısmını anlayamadım ? Eğer sizin için gereksizse neden soruyorsunuz ?
Not : Air 2 kullanıcısıyım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Götürür air zaten iyi bir cihaz Durumunuz İyiyse Air 2 Alın Kafanız da Rahat Olsun Cihazınızda İOS9 la Birlikte de Türkçe Siri Geliyormuş Haberiniz olsun -
2 GB ramiyle Air 2'yi tavsiye ederim. Parmak izi okuyucuda var ekstradan. 3-4 sene götürür. -
Her iki modelin batarya peformansları nasıl?
Bataryaları kaç amper?
Ben de mini retina'yı satarsam, air satın almayı düşünüyorum.
Gereksiz derken yurtdışı fiyatına göre air çok pahalı değilken son model diye air 2 olması gereken türkiye fiyatından pahalıya satılıyor bence eğer yanlışım varsa bilgi verirseniz memnun olurum bu arada ben şuan lise birinci sınıftayım ve üniversitede kesin değiştiricem bu yüzden bence ipad air üniversiteye kadar kasmadan beni götürür bu yüzden ipad air almaya karar verdim görüşleriniz için teşekkürler eğer beğenmediğiniz bir şey varsa öneride bulunmak istiyorsanız eleştirilere açığım
Son çıkan her zaman daha iyidir. Apple atasözü
Airi ilk çıktığında aldım ve çok memnunum her işimi görüyor ve uzun süre de idare eder ancak air 2 işinizi daha keyifli halde daha uzun süre görür bütçenize saygı duyuyorum ancak bu tür teknolojik cihazlarda 300-400 tl çok bir fark değil o farkla ciddi gelişmiş bir tablet alacaksınız şunu da belirteyim bütçeniz uygun değilse air de sizi asla pişman etmez bu arada bu fiyatlar 4gli modeller mi?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Air 32
Benim kılıf,aksesuar vs. toplam 1500tl bütçem var bana lise hediyesi olarak aldıkları için bütçeyi aşamıyorum bu yüzden teknosa dan 32gb ipad air 1320tl almayı düşünüyorum hem zaten üniversitede anında yeni tablet alıcam bu yüzden oyun,eğlence odaklı olarak ipad air beni 4 yıl işimi görür diye düşünüyorum yardımlarınız için teşekkürler gerçekten yardımcı oldunuz
Air al gitsin hiç şüpheye düşme hertürlü işini halleder bende ipad mini var ios 7.1.2 de kullanıyorum air2 ios8 le gelicektir ios9 çıkmadıkca ben güncellemeyi düşünmüyorum air ios7 ile gelicektir sakın ama sakın güncellemeyin ipadiniz gözünüzden düşebilir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X