Şimdi Ara

IPAD AIR şarj aleti kaç watt olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün yeni bir ipad air aldım ve kafamı birşey kurcalayıp duruyor. Bildiğim kadarıyla ipad air'ın şarj aletinin watt'ı 12 olması gerekiyor. Ancak benim şarj aleti 10 watt. Sizde ki şarj aletlerinin üzerinde kaç watt yazıyor. Ona göre değişim yada iade talep edicem.

• 2.4 benim bildiğim genede siz doğrulayin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet doğrudur ama 12 watt olan güç adaptörlerinin amper değeri 2.4 diye biliyorum ben. Bana gelen adaptörün değerleri; 10 watt - 2.1 amper. Herkese 12 watt adaptör veriliyorsa, bana gelen üründe sorun var sanırım diyip, iade isticem ona göre. Ama kesin emin olmak istiyorum.
  • 12 bendeki

• Ya anlamadığım hepsiburada dan sıfır alıyorum, nasıl oluyorda 12 yerine 10 geliyor ve üstüne üstlük ilk şarja taktım dün gece, aldığım hata şu; "bu kablo veya aksesuar onaylı değil ve bu ipad ile güvenilir bir şekilde çalışmayabilir" iyice kıllanmaya başladım yani. Apple müşteri hizmetlerini aradım ve ipad air'ın 10 yada 12 watt gelebileceğini (sanırım oda tam bilmiyordu), aldığım hatanın da ilk şarja taktığım için donanımsal birşey olma ihtimali, daha sonra aynı hatayı verirse tekrar aramam gerektiğini söylediler.
  • omerertem kullanıcısına yanıt
    Hocam direk iade edin

• 12w kutudan çıkan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kutudan 12w çıkıyorsa o zaman bendekinde kesin sorun var diye düşünüyorum artık. Hepsiburada yı arayıp iade isticem, bakalım ne olacak. En güzeli apple store dan almak sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerertem -- 6 Mayıs 2015; 16:18:30 >
  • Ben de haftasonu vatandan air 2 aldım. Paketi kendim açtım, içinden 10w çıktı. Apple destek sitesinde ikisinin de (10 ve 12w) kullanılabileceğini söylüyor. Bana biraz fazla ısınıyor gibi geldi.

• Geçen arkadaşımda bulunan air 2'de de 10w vardı kendi mi aldı yoksa kutusundan öyle mi çıktı bilmiyorum fakat onun 10w olan adaptörü air'in 12w olan adaptöründen dahafazla ısınıyordu. En iyisi 12w kendiniz Apple'dan ve ya forumda sahibinden de orjuinal satan var ise buralardan temin etmek.

• iPad air sahibiyim 12w 2.4A

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.