Şimdi Ara

iPad Air vs iPad Retina Mini - Kararsızlar İçin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
4
Favori
4.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yarkan88

bi ara 3-5 hafta yazıyordu kargolanma süresi. 12 den sonra bakıcam. 1 haftaya kadarsa alırım yoksa almam. beklerim troy dan falan bi yerden alırım.

Aynen kardeşim bende senin gibi düşünüyorum...
    Ondan sonra kek gibi atliyacağız haftalarca bekle üstüne birde mediamarkte falan haftasonu çıkar çıkışı adına 100 lirada indirimli satılırsa tam otururuz artık gıcımızın üzerine :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

quote:

bi ara 3-5 hafta yazıyordu kargolanma süresi. 12 den sonra bakıcam. 1 haftaya kadarsa alırım yoksa almam. beklerim troy dan falan bi yerden alırım.

Aynen kardeşim bende senin gibi düşünüyorum...
    Ondan sonra kek gibi atliyacağız haftalarca bekle üstüne birde mediamarkte falan haftasonu çıkar çıkışı adına 100 lirada indirimli satılırsa tam otururuz artık gıcımızın üzerine :)

Bence appl store in 2-3 hafta ya anca gonderecegi kadar bir stok sorunu varsa zaten indirim olmaz hicbir markette. Indirim icin apple in elinde bol stok olup iskontoyla vermesi gerekiyor marketlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeznoraa -- 26 Kasım 2013; 14:15:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

quote:

Orijinalden alıntı: ferisss

herkes şeyinin boyuna göre alıyo elinin.
    ozaman mecbur air alıcaz

Mega çıkarmadılar ki hakkını verelim

Air için pusudayım arkadaşlar

Hocam 1 haftadır air kullanıyorum çok güzel şiddetle tavsiye ederim

• az önce sohbet ten çağla isimli bi bayanla konustum ve gece 12 de sipariş verebilcek miyiz diye sordum şöyle bi cevap verdi: açıkcası bize daha bir bilgi verilmedi isterseniz bu gece bakınız saat 00:00 da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CTU

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

quote:

Orijinalden alıntı: ferisss

herkes şeyinin boyuna göre alıyo elinin.
    ozaman mecbur air alıcaz

Mega çıkarmadılar ki hakkını verelim

Air için pusudayım arkadaşlar

Hocam 1 haftadır air kullanıyorum çok güzel şiddetle tavsiye ederim

o zaman senden birşey rica edeceğim.

Muhtemelen sende avplayer de vardır. Ona film yükleyip sonlara doğru sarar mısın? Sonlara doğru sarıp bi bakar mısın ses geriden mi taklip ediyor ?

Birşeylerin uyum sağlamadığı belli

• quote:

az önce sohbet ten çağla isimli bi bayanla konustum ve gece 12 de sipariş verebilcek miyiz diye sordum şöyle bi cevap verdi: açıkcası bize daha bir bilgi verilmedi isterseniz bu gece bakınız saat 00:00 da.

Desene şimdiden başladılar yan çizmeye :)
  • Alsam ipad mini retina 32 gb alirdim :) hergun corlu-istanbul arasi gidip gelirken insanin cani sıkılıyor. Ipad de oyun oynamayak isteyen ipad mini almali bence :)

• Az once beylikduzu marmara park'ta troy magazasindaydim. 27 si bayilere sevkiyat baslar aralik 1. veya 2. hafta ise teslimat baslar dediler.

• 2011 yılı nisan sonunda aldığım ipad 2, şu ana kadar hakkını veren yegane elektronik ürünlerimden biri oldu. zaten sonrasında çıkan serilerde mutlaka bir yamuk çıktığı için bu konuda ne kadar şanslı olduğumu bilirim. hala ipad 2'nin satışta olması da tablet piyasasındaki kalitesini kanıtlar nitelikte...

ama...

ipad mini 2'yi gördükten sonra yanına bir kardeş gelecek benim ipad 2'nin. boyutuyla, ekranıyla, ağırlıyla beni cezbetmiş durumda.

yıllardır tablet kullanan biri olarak -ipad 2 öncesi ipad de kullandım- kararsız kalanlara mini öneriyorum.

bir tabletin boyutu bu olmalı kesinlikle. zamanında olsaydı alırdık, sırası şimdiymiş.

tercih 32 gb wifi+hücresel mini retina.
  • Mini alın Air'lar bize kalsın
  • ben storeden mini retina icin kilif aldim dun gece 11 de bugun kargolanmis bile orda teslimatin ne zaman yapilacpi bilgiisi veriliyor almadan zaten ona gore bakarsini ben bu gece 00.00 da 32gb mini retina siyah siparis edicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssamur

ben storeden mini retina icin kilif aldim dun gece 11 de bugun kargolanmis bile orda teslimatin ne zaman yapilacpi bilgiisi veriliyor almadan zaten ona gore bakarsini ben bu gece 00.00 da 32gb mini retina siyah siparis edicem

üye olmayı bulamadım ben sitede
  • apple kimiliginizle girebilirsiniz yada orada konuk olarak var uye olmadan da yapiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssamur

apple kimiliginizle girebilirsiniz yada orada konuk olarak var uye olmadan da yapiliyor

Hocam dünden beri geçerli bir ilçe giriniz hatası verip duruyor. İstanbulun bütün ilçelerini denedim bir türlü üye olamadım.
  • valla ben direk apple kimligimi girdim orda oyle bir sey gormedim adresimi girdim direk smart cover i aldim odeme onayliyosunuz zaten ben uye olma kismini bilmiyorum apple kimligimle girdim
  • üye ol yeri nerede?
    onu bulamıyorum

apple kimliği nereye giriliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 26 Kasım 2013; 21:32:35 >
  • kanoute K kullanıcısına yanıt
    birsey alinca cikiyor birsey secip sepete gidin devam ediyin deyin goreceksiniz satin alirken bu islemleri yapacaksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulholland dr.

2011 yılı nisan sonunda aldığım ipad 2, şu ana kadar hakkını veren yegane elektronik ürünlerimden biri oldu. zaten sonrasında çıkan serilerde mutlaka bir yamuk çıktığı için bu konuda ne kadar şanslı olduğumu bilirim. hala ipad 2'nin satışta olması da tablet piyasasındaki kalitesini kanıtlar nitelikte...

ama...

ipad mini 2'yi gördükten sonra yanına bir kardeş gelecek benim ipad 2'nin. boyutuyla, ekranıyla, ağırlıyla beni cezbetmiş durumda.

yıllardır tablet kullanan biri olarak -ipad 2 öncesi ipad de kullandım- kararsız kalanlara mini öneriyorum.

bir tabletin boyutu bu olmalı kesinlikle. zamanında olsaydı alırdık, sırası şimdiymiş.

tercih 32 gb wifi+hücresel mini retina.

Birebir aynısı benden de

• Karar verebildiniz mi arkadaşlar? son 5 dk

işe bak ya apple bize, para vermemiz için dakika saydırıyor
  • gonderim 2-3 hafta diyor ben burdaki satis yerlerinden alicam okadar bekleyemem siz bilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.