Şimdi Ara

iPad Air vs iPad Retina Mini - Kararsızlar İçin (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
4
Favori
4.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen öyle, resmen şaka gibi ya. bu gönderim süresiyle kimse almaz
  • hayatta alinmaz
  • Kesinlikle Mini
  • ipad air almak isteyenler teknosa.com da var 3 is gunu icerisinde geliyor ordan alabilrisin suan sitede mevcut
  • sssamur S kullanıcısına yanıt
    http://www.teknosa.com

Ön sipariş diyor hocam.
  • ipad air almak daha makul geliyordu ama n11'de şu an saatlik kampanyada 999'dan ipad 4 satılıyor, 4 ile air ın performans farkı var mıdır?
    http://www.n11.com/apple-ipad-4-retina-display-16gb-wifi-beyaz-md513tua-siyah-md510tua-P13307614
  • Shadowfex S kullanıcısına yanıt
    Testlerde ciddi derecede fark gözüküyor. Şu saatten sonra 4 alacağınıza o fiyata Retina Mini alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoSeePh

Testlerde ciddi derecede fark gözüküyor. Şu saatten sonra 4 alacağınıza o fiyata Retina Mini alın derim.

Teşekkürler, ipad mini boyut olarak küçük geliyor bana air veya 4 düşünüyorum n11 kampanyası geçti, appler'dan havaleyle alsam air'ı neredeyse fiyat farkı kalmaz, performans farkı söylediğiniz gibiyse ipad air daha makul görünüyor.
  • Apple Store den alacak olanlar tabletinize ücretsiz yazı bastırmayı unutmasın, keyifli bir uygulama olmuş. Bir zamanlar yapılıyordu sanırım halen vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence air
  • Bende geldim bir kararsız olarak..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • JoSeePh kullanıcısına yanıt
    ben telefonla aradim stoklarinda var bugun bakarsan mini retina yok orda ben bursada oturuyorum burada bilkom yetkili bayisinde yarin geliyor mini retina ordan siparis ettim 32gb siyah yarin alicam media marktlara 1 ay sonra gelecekmis
  • Kararsız kalanlara mini tavsiye ederim, boyutu yeterli oluyor inanın. Çok kullanışlı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mini kullanan arkdaşlar, şu bahsedilen ekrandaki renk sorunu filan var mı gerçekten?
  • kanoute K kullanıcısına yanıt
    ben kullaniyorum su ana kadar hicbir sorun yasadim ekrani cok iyi
  • İpad Air tabiki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

mini kullanan arkdaşlar, şu bahsedilen ekrandaki renk sorunu filan var mı gerçekten?

O bir sorun değil. Asıl sorun istiyorsanız Air deki ekranın plastik hissiyatı ve dokununca içeri doğru esnemesi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeliTeknik

quote:

mini kullanan arkdaşlar, şu bahsedilen ekrandaki renk sorunu filan var mı gerçekten?

O bir sorun değil. Asıl sorun istiyorsanız Air deki ekranın plastik hissiyatı ve dokununca içeri doğru esnemesi...

O ekran değil cerceveye entegre plastik koruyucu onceki nesil ipadlerde sertti şimdi hissiyati arttircaz diye yumuşak yapmışlar. Asil ekran çerçevenin altinda

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

quote:

O ekran değil cerceveye entegre plastik koruyucu onceki nesil ipadlerde sertti şimdi hissiyati arttircaz diye yumuşak yapmışlar. Asil ekran çerçevenin altinda

Buyur buda videosu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Buyur buda videosu

Dün izledim bunu da son kullanıcı açısından kötü bir deneyim bırakıyor bu durum. Arkadaşımın iPad Air' ine ilk dokunduğumda farkettim bunu. Daha bu olaydan haberim yoktu, daha sonradan araştırınca çok sayıda konu buldum. Kişiden kişiye değişir tabii bu olay. Benim için kabul edilemez bir durum ama bazısı vardır hiç umursamadan kullanmaya devam eder, tercih ve beklenti meselesi tamamen.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.