Şimdi Ara

Ipad Airprint hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ios 4 sürümüne güncelledim (sanırım hala beta aşamasında olan bir sürüm) ,
    1- şimdi bunun air print özelliğini kullanmak istiyorum ama apple ın verdiği airprint destekli yazıcılar dışında kullanabileceğim başka yazıcılar var mı
    2- benim asıl amacım wifi özellikli bir yazıcı alıp kullanmak , ipadi de wifi ile ağa bağlayarak yazıcısını kullanabilme şansımız var mı ?

deneyen ya da bilen varsa yardımcı olursa sevinirim , teşekkürler şimdiden

• Hp nin wifi li yazıcıları çok rahat bu konuda. Ben paneli iphone a benzeyen 8500a plus kullanıyorum. Performans çok iyi. Sürücü olayı yok 1 sn de yazıcıyı buluyor. Mükemmel diyebilirim. Internet sayfaları baskılarını çok beğendim.
  • @bedlam teşekkürler verdiğin bilgiler için , yani wifi yazıcını herhangi bir ağa bağlamadan direkt olarak ipad ile bağlantısını sağlayabiliyorsun öyle mi ?

aslında benim merak ettiğim şey ipadin wifi ile bağlı olduğu ağda olan bir yazıcıyı kullanabilmek....yani şöyle diyorum canon marka bir printerim var wifi , modeme bağlı , ipad i de bu wifi ağa bağlayarak kullanabilmem mümkün mü ? yoksa sadece airprint özelliği olan bir yazıcıya mı ihtiyacım var ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.