Bildirim
iPad aktivasyon
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Jailbreak a yani kırdırmaya gerek yok iPad' ler simkilitli satılmıyor diye biliyorum ben.
Kullanmak için sadece pasaportunuza kayıt ettirmeniz gerekiyor ama bunun şartlarını iyi okuyun sonra kalmayın ortada. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan™
Jailbreak a yani kırdırmaya gerek yok iPad' ler simkilitli satılmıyor diye biliyorum ben.
Kullanmak için sadece pasaportunuza kayıt ettirmeniz gerekiyor ama bunun şartlarını iyi okuyun sonra kalmayın ortada.
teşekkürler cevap için bende simkilitli satılmıyor die biliyorum.. bakalım birasda araştıriyim de kesin bilgi olsun. -
ipad sim kilit yok :) -
Arkadaşlar elimde ipad 2 var 6.1.3 yüklü turkiyeden alınma aktivasyonu ne itunes üzerinden nede internete bağlayarak cihazı yapamıyorum sunuculara bağlanamadı diyor sunuculardan dır dedim 1 hafta geçti hala aynı sorun. Varmı bir yöntemi bu işin ios geride döndüremiyorum kaldım öyle.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X