Şimdi Ara

Ipad Alacağım ama??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ipad almayı düşünüyorum ama bazı şüphelerim var.Ipad kullanan arkadaşların bana yardımcı olmalarını bekliyorum.Öncelikle issuu.com daki dergileri okuyabilecek miyim? Online dergi okuma konusu benim için çok önemli.Ama bu sitedekileri okuyabilmem büyük önem taşıyor.Onun dışında pdf,word,excel ve powerpoint dosyalarını açabilecek miyim? Forumda pdf dosayalarının okunabildiği yazılmış ama çok karışık geldi bana herkes başka bir yöntem söylemiş,en basit ve kullanışlı yöntem neyse onu söylemenizi rica edeceğim.Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WitherSpooN -- 16 Şubat 2011; 21:50:23 >

• Bu yaziyi ipadden yaziyorum suan.istediginiz siteye baktim. issue.com u ipaddinizden okuyabilirsiniz.
    pages adli app ile word tarzinda bir programa sahip oluyorsunuz. ucreti 9.99 $.

size iyi geceler dilerim.

dipnot : pages adli app i kullanmadim, int arastirdigimda buldum.
  • Çok teşekkür ederim,size de iyi geceler.
  • Ipadde pdf word powerpint acabilir duzenliyebilirsiniz, ayrica maillerle birlikte gelen pdf doc dosyalari tikladigimda otomatik aciliyor yani sorunsuz..
  • Word excel ve powerpoint dosyalarını açıp düzenlenlemek için uygulama edinmeniz lazım. Apple ın kendi yazdığı programlar var bunun için. Word dosyaları için Pages, excel dosyaları için Numbers, powerpoint dosyaları için Keynote. 3 program da 9,99'ar dolardan satılıyor AppStore üzerinde. PDF dosyalarını okumak için ek bir programa ihtiyacınız yok direk okuyabilirsiniz.

Online dergiler hakkında birşey diyemeyeceğim ama bazı popüler dergilerin AppStore da kendi uygulamaları bulunuyor.
  • Çok teşekkürler arkadaşlar kafamda soru işareti kalmadı sayenizde,sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WitherSpooN

Merhaba arkadaşlar, ipad almayı düşünüyorum ama bazı şüphelerim var.Ipad kullanan arkadaşların bana yardımcı olmalarını bekliyorum.Öncelikle issuu.com daki dergileri okuyabilecek miyim? Online dergi okuma konusu benim için çok önemli.Ama bu sitedekileri okuyabilmem büyük önem taşıyor.Onun dışında pdf,word,excel ve powerpoint dosyalarını açabilecek miyim? Forumda pdf dosayalarının okunabildiği yazılmış ama çok karışık geldi bana herkes başka bir yöntem söylemiş,en basit ve kullanışlı yöntem neyse onu söylemenizi rica edeceğim.Şimdiden teşekkürler.

karışıklık bir dosyayı(örneğin pdf)açmak için birden fazla uygulama olmasından....hangisini beğenirseniz onu kullanırsınız..sorun yok yani..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanlis anlasilma olmamasi icin ek bilgi: issuu.com ana siteyi dolasmanizda bir sorun omayacaktir. Ancak bu sitede gergielri okuam istediginizde detgi flash ile acilmakta. Ipad'in flash destegi bulunmamakta bildiginiz gibi, bu nedenle bu sitedeki dergileri, veya flash altinda okudugunuz diger web kaynaklarini Ipad de okumaniz mumkun olmayacaktir.
  • Ben dergileri sormustum aslinda,youtubetaki flash videolar izlenebildigi icin belki farkli bir durum vardir diye dusundum.Code103s size ayrica tesekkur ederim beni olasi bir hayal kirikligindan kurtardiniz.Ganeja size de tesekkur ederim.
  • ipad veya iphone da herhangı bır pdf reader programıyla pek cok dergıyı okuyabılırsınız örnegın dijimecmua yı tavsıye ederım..
  • issuu.com a face connect ile bağlandıktan sonra "the red bulletin" adındaki 100 sayfalık dergiyi download linkinden ipad e indirdim ve okudum. safari sayfasından okunuyor.
  • face connect nedir peki?
  • Yani sisteme kayıt olmak istemiyorsan facebook hesabıyla bağlanabiliyorsun, zaten dergiyi indirmek istediğinizde kullanıcı adı şifre ya da facebook hesabıyla giriş yapın diyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.