Bildirim
ipad buldum sahibini bulamıyorum.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Dusununce aklina bir yol gelmedi mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yarın karakola götürecek zaten . eğer sahibi direk görebiliyorsa gelip direk alsı. -
Yokmu bilgileri filan gir bak dene yukledği uygulamar filan vardir polise filan diyosun da bence bulana kadar bekle götürme..
karakola götür hırsız durumuna düşmeç şifre yok mu _ facebooka filan gir arkadaşına msj at
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hacılar
Activation Lock This iPad is linked to an Apple ID bir şey geliyor .
Ipad açılırken mail adresi ve şifre istiyor.
Mail adresinde de y.....@hotmail.com istiyor. bu mail adresini istiyor açılmıyor.
Benimde aklıma internete bağlı açık kalırsa ipad buldan bulabilir diye geldi. Bu şekilde aktif olmuyor mu bulamaz mı -
quote:
Orijinalden alıntı: rizak53
Yok hacılar
Activation Lock This iPad is linked to an Apple ID bir şey geliyor .
Ipad açılırken mail adresi ve şifre istiyor.
Mail adresinde de y.....@hotmail.com istiyor. bu mail adresini istiyor açılmıyor.
Benimde aklıma internete bağlı açık kalırsa ipad buldan bulabilir diye geldi. Bu şekilde aktif olmuyor mu bulamaz mı
Bulur, polisle gelir evine. Ben olsam böyle yapardım en azından.
Vallahi internete bağlı olmasına rağmen cihaz sahibi bir mesaj göndermedi cihaza. en azından telefon numarasını gönderseydi direk iletişime geçerdik. Daha fazla uğraşmamak için cihazı emniyete götürecekler. -
iPad mini siyah 16 ilk mi
Yok kardeş beyaz. -
👍🏻
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X