Şimdi Ara

iPad'den Nasıl Kitap Okuyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
3.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ipad ile türkçe kitapları nasıl okurum? ibook kısmında sadece yabancı kitaplar var, sizler nasııl okuyorsunuz türkçe kitapları? İnternet sitesinden okumak değil de herhangi bir uygulama vs ile okumaktan bahsediyorum

• nick iyiymiş hacı amerikan pastası sherminator geldi aklıma
  • Bu olaya benimde ihtiyacım var, bilen arkadaşlardan destek bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerminator N kullanıcısına yanıt
    Şahsen ben pek kullanmıyorum ama bir kaç kere okumuştum. Önce okumak istediğim Kitabı'n internetten ePub uzantılı dosyasını indiriyorum sonra iTunes ile cihaza atıyordum iBook içerisine. Zaten cihaza geliyor direk. Yok okuyacağınız Kitabı'n ePub uzantısını bulamadınız ise ePub çevirici programlar var onlar aracılığı ile Çeviri yapıp atabilirsiniz. Bu söylediğime çok oldu su anda ePub uzantılı veriler çoktur internette küçük bir araştırma ile bir çok kitabı bulabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • balleyci hocam tesekkürler senin cümlenden yola cıkarak kısa bir araştırma yaptım ve sunu buldum :https://eksisozluk.com/eksi-sozluk-e-kitap-servisi-meritokrasi--4108175

sanırım bu yeterli olur
  • Ben kitapları e-book olarak internetten indirip program ile ebup formatına çevirerek itunnes aracılığı ile telefona atıyorum
  • Wattpad indir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

• Ebook denemez ama pdf olarak da bulabilirsiniz kitapları. En güzeli tabii ki e-ink kullanan bir e-kitap okuyucu. Gerçek kağıt gibi...
  • PerfectReader siddetle tavsiyemdir. Normalde iphone yada ipad ekraninda kitap okumak cok yorucu gelir benim gozume, bu programla okuma moduna alginizda arka plan sepya, yazilar kahverengi oluyor. Pdf yi de kitap formatina ceviriyor, cok rahat. Tavsiye ederm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    hocam amazon kindle almayı düşünüyorum, en iyisi kindle dediler. Ama kindle'ın da çeşitleri var hangisini almalıyım?
    Ben de detaylı araştırmadım açıkçası ama genel olarak kullanıcılar Kindle iyidir diyorlar. Forumda ve ekşisözlükte kullanıcı yorumlarına bakın isterseniz. Sony'nin de iyi modelleri var. Bilinmedik markalara pek yanaşmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerminator

Arkadaşlar ipad ile türkçe kitapları nasıl okurum? ibook kısmında sadece yabancı kitaplar var, sizler nasııl okuyorsunuz türkçe kitapları? İnternet sitesinden okumak değil de herhangi bir uygulama vs ile okumaktan bahsediyorum

1- ibooks yüklüyse direk ipad den ePub seç ve indir. İndire basınca biraz bekle. iBooks ile aç yazacak.

2- jailbreake yap. IAPCrazy indir. D&R in kitap uygulamasını indir. Bedava satın al. Eğer emek hırsızlığı yapmam diyorsan parayla al.

3- wattpad iyi ama çok satan lar listesindeki kitaplar kadar iyi değil. Biraz acemi. Yada bence öyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad olduktan sonra kindle a da pek bir gerek yok. Birçok yabancı kitap uygulamaları var, bunların başında;
    kindle
    kobo
    geliyor

ancak ibooks ve good reader (pdf için bilhassa) sevdiğim uygulamalardandır. Şiddetle kindle ı tavsiye ederim. Uygulamasını tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.