Şimdi Ara

iPad den pc bağımsız nasıl film izlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPad den pc bağımsız nasıl film izlerim çıldırmak üzereyken :)

• Filmizle programını indirerek.
  • En güzeli Puffin Web Browser kullanarak online film izleme sitelerinden izlemek...
  • Avplayerhd indir at filmi izle! Bunda cildiracak bir sey yok ama?!?
  • iPad'e atıp izlemek için AVPlayer, tarayıcıdan izlemek için Puffin browser.
  • Önerileriniz için çok tesekkürler
  • Puffin browseri indircem bnde 1 dolar alinabilir. Programi bi kere satin alirsam hm ipad de hmde iphone da kullanabilirmiyim? İkisinde de ayni İD yi kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ipad e film nasıl yüklenir?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: okty_ksk

Puffin browseri indircem bnde 1 dolar alinabilir. Programi bi kere satin alirsam hm ipad de hmde iphone da kullanabilirmiyim? İkisinde de ayni İD yi kullaniyorum

Elbette kullanabilirsin.. Aynı accountu kullandığın sürece sıkıntı yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilaksac

quote:

Orijinalden alıntı: okty_ksk

Puffin browseri indircem bnde 1 dolar alinabilir. Programi bi kere satin alirsam hm ipad de hmde iphone da kullanabilirmiyim? İkisinde de ayni İD yi kullaniyorum

Elbette kullanabilirsin.. Aynı accountu kullandığın sürece sıkıntı yok..

Tessekkur ederim satin alayim. Avplayer hd de 2 dolar oda alinabilir. Ama puffin browser icin stabil denmiyordu yorumlarda. Deniyip gorecegiz artik
  • Puffin bu iş için birebir. İpad'de en sinir olduğum şeydi video izleyememek şimdi bu çözülünce keyfime diyecek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JB varsa XBMC kurarsın, indir babam indir...
  • Ben AVPlayerHD kullanıyorum full hd filmler gayet akıcı bir şekilde izleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavisi

Puffin bu iş için birebir. İpad'de en sinir olduğum şeydi video izleyememek şimdi bu çözülünce keyfime diyecek yok.

avplayer hd + puffin web browserı indirdim. 4 dolar değdi resmen her centine :=) avplayerı kullanmadım daha ama puffinden the walking dead i izliyorum şu anda süper nasıl mutlu oldum. laptopu rafa kaldırma zamanı geldi diyebilrim herhalde. eğer itunestan güncelleme için delaptopa ihtiyacım yoksa laptopu satılıga bıle cıkarabılırım :=)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.