Arkadaslar word excel resim yada video dosyalarini kolay yoldan yukleme yontemleri nelerdir? Cihazimin 3g ozelligi var ofisimdeki pc den dosyalari yada evraklari vb seyleri disaridayken cihazima aktarmak istersem hangi yontemi kullanmam lazim? Dropbox kullanisi kolay ve mantikli geliyo bana kullanim amacim icin bunun disinda fikirleriniz varmidir?
quote:
Orijinalden alıntı: jskat Arkadaslar word excel resim yada video dosyalarini kolay yoldan yukleme yontemleri nelerdir? Cihazimin 3g ozelligi var ofisimdeki pc den dosyalari yada evraklari vb seyleri disaridayken cihazima aktarmak istersem hangi yontemi kullanmam lazim? Dropbox kullanisi kolay ve mantikli geliyo bana kullanim amacim icin bunun disinda fikirleriniz varmidir?
Bende dediginiz dokumanlari dropbox la atiyorum bir problem olmuyor. Dropbox arayuz olarakta sistem olarakta gayet basarii.
quote:
Orijinalden alıntı: gduman Bende dediginiz dokumanlari dropbox la atiyorum bir problem olmuyor. Dropbox arayuz olarakta sistem olarakta gayet basarii.
evet başka seçenek gelmedi benimde aklıma kesinlikle dropbox :)
i-funbox ta kullanışlı bir program.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme