Şimdi Ara

İPAD ekran klavyesi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar IPAD'in ekran klavyesi ekranın ortasına doğru çıktı ne yaptiysam eski yerine aşağıya indiremedim klavyeyi açtığımda cuk diye ekranın ortasına geliyor:D çok rahatsız etmiyor ama yine de ekranın altına sıfır olması daha güzeldi tabiki. yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sorunu çözeyim dedim. şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tövbetövbe

Arkadaşlar IPAD'in ekran klavyesi ekranın ortasına doğru çıktı ne yaptiysam eski yerine aşağıya indiremedim klavyeyi açtığımda cuk diye ekranın ortasına geliyor:D çok rahatsız etmiyor ama yine de ekranın altına sıfır olması daha güzeldi tabiki. yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sorunu çözeyim dedim. şimdiden teşekkürler.

Dostum sağ al köşedeki klavye logosuna tıkla ve yerleştir de. Olay bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smile75 -- 10 Eylül 2012; 14:22:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harikasın hocam sağol çalışmaya devam edebilirim şimdi. Ianotate pdf programında öyle ekranın ortasına gelince çok sinir oluyodum:D sağoll varooll
  • quote:

Orijinalden alıntı: tövbetövbe

Harikasın hocam sağol çalışmaya devam edebilirim şimdi. Ianotate pdf programında öyle ekranın ortasına gelince çok sinir oluyodum:D sağoll varooll

Rica ederim hocam, kolay gelsin.

• Oha ilk kez duyuyorum iyimiş ama pek işlevsel değil gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smile75 kullanıcısına yanıt
    Tam ipad'e reset atacakken son kez arastirmak istedim, sagol hocam.

• Yeni konu açmadan bir sorıyım dedim klavyede sözlük açık otomatik tamamlıyor onun asıl kapatabilirm.
  • orachi kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-genel-klavye-otomatik düzeltme kapalı hale getirmen sorunu çözecektir.

• Sağolasın. Ben de klavye ekranında arıyorum saf gibi :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.