Şimdi Ara

Ps Vita Dokunmatik ve Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar facebook kullanırken birden ön ekranın dokunmatiği çalışmadı aradan 15-20 saniye sonra cihaz kendiliğinden kapanıp ps home tuşu ışığı sürekli yanıp söndü bende tam cihazın garanti belgesini çıkarıp yarın sabah cihazı götürmeyi düşünürken bir power tuşuna uzun süre basayım dedim ve cihaz bana birkaç seçenek çıkardı format - sistemi restart at gibi bende restart yaptım ve düzeldi ve hemen facebook'u sildim korkudan bendede böyle bir macera yaşadım gece gece
    sizce yinede aldığım yere götürsemmi ? kendi garantisi dışında 1 senelik ekstra garanti yaptırdım bu arada cihazı teknosadan aldım

• Facebook un ios appleri de sorunlu.Sizin cihazinizdan cok uygulamanin neden oldugu bir soru gibi gozukuyor sanki..oyun oynarken filan sorun yoksa korkulacak bir durum oldugunu dusunmuyorum sahsen..

Yine de sn bilirsin tabi
  • oyun oynarken sorun olmadı sanırım face'den kaynaklanan bir sorundur gece gece kalp atışlarımı hızlandırdı namussuz 1000 tl para bayılmışız az değil böyle şeyler olunca insan tırsıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutillo

oyun oynarken sorun olmadı sanırım face'den kaynaklanan bir sorundur gece gece kalp atışlarımı hızlandırdı namussuz 1000 tl para bayılmışız az değil böyle şeyler olunca insan tırsıyor

Parmaklarlami oynucaksin oyunu.
    Simdide ps'ciler parmaka sardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uludagkarinna

quote:

oyun oynarken sorun olmadı sanırım face'den kaynaklanan bir sorundur gece gece kalp atışlarımı hızlandırdı namussuz 1000 tl para bayılmışız az değil böyle şeyler olunca insan tırsıyor

şunu baştan söyliyim ben ps fanı falan değilim hertürlü cihazda oyun oynarım,psvitayı daha çok analogla oynuyorum böyle bir mesaj yazmanda çok gereksiz olmuş bırak kim neye sararsa sarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutillo -- 2 Mart 2012; 22:44:12 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uludagkarinna

quote:

şunu baştan söyliyim ben ps fanı falan değilim hertürlü cihazda oyun oynarım,psvitayı daha çok analogla oynuyorum böyle bir mesaj yazmanda çok gereksiz olmuş bırak kim neye sararsa sarsın

Arkadas Mario cu troll..Mazur gor..yakinda banlanacak zaten :)

Dedigim gibi siz rahat olun..Sorun cok buyuk ihtimalle Facebook tan kaynaklaniyor.Kac kere iPad imin kitlendigi oldugu namussiz Face app i yuzunden

• Vita icin surulen facebook ta bir sorun varmıs, yeni güncellenmis facebook versiyonu vita icin yayınlandı, indirebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

Vita icin surulen facebook ta bir sorun varmıs, yeni güncellenmis facebook versiyonu vita icin yayınlandı, indirebilirsiniz.

işin kötü yanı yenilendiğinde indirdimde dondu alet zaten sildim biraz zaman geçsin öyle yükleyeceğim birde psnden uncharted indiricem türk psn kullanıyorum satın alınan oyunlarda sorun vardı diye duydum indiren varmı sorun devam ediyormu ona göre indiricem
  • kardeş yenisi çıksada facenin bnce sen hiç bulaşma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.