Şimdi Ara

iPad Ekranda Piksellerde Renk Değişimi ve Beyaz Işık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, iPad'imin ekranının sol tarafında sadece siyah tonlarında belli olan yeşil parmak izi gibi birşey var ve 4-5 adette piksellerde beyaz ton var beyaz ışıklar var. iPad'in ekranını kırıp değiştirtmiştim garanti kapsamı dışında. Sizce bu renklerden dolayı değişim talebimi nasıl değerlendirirler?
     iPad Ekranda Piksellerde Renk Değişimi ve Beyaz Işık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanozb -- 6 Ekim 2014; 12:47:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• başka yerde değiştirdiğin ekranın sorununa neden apple store baksın ki, benim bildiğim çoktan garanti dışı bırakılması lazım tabletin? yanlış mı düşünüyorum
  • Ekran değişiminden önce bulunan şeylerdi bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi tam anlayamadım ama iPad 2'im var camında küçücük bir iz vardı hani yıldız uçlu tornavidayla birazcık bastırırsınız olur öyle ama içe doğru değil leke sadece. Servise gönderdik yenisi ile değiştirildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreavi

Şimdi tam anlayamadım ama iPad 2'im var camında küçücük bir iz vardı hani yıldız uçlu tornavidayla birazcık bastırırsınız olur öyle ama içe doğru değil leke sadece. Servise gönderdik yenisi ile değiştirildi.

İşte evet değişim oluyor fakat ekran değişimi olduktan sonra sıkıntı yaparlar mı diye düşünüyorum

• Tüm apple cihazlarında yetkisiz müdaheleyi tespit için bir sticker bulunur. Bu nedenle cihazınız garanti kapsamı dışında değerlendirilecektir. Ancak şansınızı denemenizde fayda var.

• SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Deniyeceğim şimdi randevu macerasına girmeye başladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değiştirdiğinizi söylemeyin anlarlarsa söylersiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.