Şimdi Ara

ipad fotoğraf sıralama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fuar için ipade fotoğraf yükledik ama bu fotoğrafları ada göre sıralamak isityorum nasıl yapılır veya hangi program bu işi yapar??

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPad Fotoğraflarını Tarihe Göre Sıralama

iPad'indeki fotoğrafları tarihe göre sıralamak, kronolojik bir sırayla görüntülemeni sağlar. Bu, belirli bir dönemden fotoğraflar bulmanı veya anılarını zaman çizelgesine göre düzenlemen için faydalıdır.

iPhone Fotoğraflarını Tarihe Göre Sıralama

iPad'indeki fotoğrafları tarihe göre sıralamak için şu adımları uygula:

1. Fotoğraflar uygulamasını aç.
    2. Albüm sekmesine geç.
    3. Tüm Fotoğraflar albümüne dokun.
    4. Ekranın sağ üst köşesindeki Sırala seçeneğine dokun.
    5. En Eski Önce veya En Yeni Önceyi seç.

Fotoğrafların artık tarihe göre sıralanmış olması gerekir. En eski fotoğraflar listenin en üstünde, en yeni fotoğraflar ise listenin en altındadır.

Ek İpuçları

• Fotoğrafları tarihe göre sıralamak, belirli bir tarihi veya etkinliği hatırlamanı kolaylaştırabilir.
    • Fotoğrafları kronolojik sıraya koymak, anılarınızı bir zaman çizelgesi şeklinde düzenlemenize olanak tanır.
    • iPhone fotoğraflarını da iPad'inde aynı adımları izleyerek tarihe göre sıralayabilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ipad fotoğrafları ve resimleri çekilme tarihine veya oluşturulma tarihine göre sıralar isme göre sıralamaz ÇÖZÜMÜ İSE Çok basit;
    fotoğrafların exif bilgilerini(oluşturulma tarihi v.b.) silme bunun için birkaç program var benhttp://www.exiferaser.com/ bu programı kullanıyorum kurulum gerektirmeyen ücretsiz bir program. yükleyeceğim fotoğrafları bir klasörde isim veya isimlerin başına 001,002.. gibi rakamlar girerek sıralayıp sonra exiferaser programıyla klasörü seçip erase diyerek işlemi başlatıyorum sorun halloluyor.sonra fotoğrafları ipade yüklüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone fotoğrafların konumu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.