|
Apple, iPhone ile çekilen en iyi fotoğrafları paylaştı: İşte 2024 kazananları
-
-
Güzel fotoğraflar. Keşke iPhone ve iPad’de yüklü gelen saçma sapan duvar kağıtları yerine bunlardan birkaçı yüklü olsa
-
Bazıları sıradan bazılar gerçekten güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koçari -- 21 Ağustos 2024; 16:39:18 > -
15 pro max kullanıyorum. Maalesef 80 bin küsür lira para verdiğim telefonun kamerası hoşuma gitmiyor. Hele ön kamerası çok başarısız. Elbette berbat değil ama en iyi telefonun kamerası böyle olmamalı. Eşimdeki Samsung s23 bile çoğu yerde daha başarılı fotoğraflar çekiyor.
-
o kadar da değil hocam s23’ü arkadaşım da kullandı kamerası çöp bir telefon o da en çok kameradan memnun olmadı iPhone’a geçti bence çok başarılı kamerası var 15 serisinin. fakat ön kamerasını bende beğenmiyorum fazla detaylı çekiyor olduğundan daha çirkin gösteriyor instagram uygulamasıyla hallediyorum selfie işini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
s23 mü kamerası çöp:)) bi git Allahını seversen
-
fotoğrafları sisten grenden geçilmeyen heryerinden yapmacıklık akan renkleri yağlı boya gibi çıkartan Dxomark testlerinde yerlerde sürünen samsung kameralarını bir halt zanneden kalite özürlüsü müdavimleri toplanmış gene :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B25A9704 -- 22 Ağustos 2024; 12:59:51 >
Zamzung gibi renkleri şişirip AI ile çamur gibi yapmıyor. Tertemiz fotoğraflar.
Maksimum 5 tanesi iyi ve çarpıcı. Diğerleri beş para etmez.
Kucağına kuzu almış köy çocuğu... Aman ne otantik.
Alayı siyah-beyaz, çünkü renklendirince kusurlar çıkıyor.
Bir de bunlar gece çekimi ile övünmüyor muydu? Nerede bir tane gece çekilmiş fotoğraf yok?
Edit : 1 tane uzun enstantene ile çekilmiş var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 22 Ağustos 2024; 15:7:47 > -
Ben olanı yazdım. Tartışma konusu olmasın. Hiçbiri babamın oğlu değil. Telefonda marka hastası değilim. Telefonumu bozulmadan kolay kolay değiştiren biri de değilim. Evet şu an iphone 15 pro max kullanıyorum, en iyi telefon diye aldım. Kamerası bu fiyatta bir telefon için başarısız, beni hayal kırıklığına uğrattı ama çöp değil tabiki de. Mesela geçen gün gece trekking yaparken Ay gözümüze çok güzel göründü. Ekipte İphone u olanlar ayın fotoğrafını çekemedi. Çok mu önemli, tartışılır.
bende olanı söylüyorum hocam apple telefonlarda ay fotosu çekilemiyor yada bir kaç ayar gerekiyor huawei ve samsung gibi direkt bas çek ile ayı çekemiyorsun zaten onlar da olduğu gibi çekemiyor yapay zeka bir nevi hile yapıp onu önceden tanımlanmış ay görüntüsünü kendisi tamamlıyor
Elmacı Güzeli Satılmış Efendi iPhone çekim yaparken yapay zeka kullanmıyor mu sanıyorsun ? :D biriniz mantıklı konuşsunda şaşırtsın bizi ama hepiniz aynısınız elma trolleri :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-DRAGO -- 22 Ağustos 2024; 20:49:28 >
Çöp IPS LCD ekranı ve mikroskobik boyutlu kameraya sahip iPhone 11 ile S21 Ultrayı aynı kefeye koyan ve yetmezmiş gibi zoom kısmında çeşitli markalardan dayak yiyen iPhone olmasına rağmen iPhone 11'e S21 Ultradan daha fazla zoom puanı vererek adeta insanların aklı ile dalga geçen çöplükten farksız olan dxomark sitesinden bahsederken kaliteyi arka cebe atıyorsun bide utanmadan kaliteden mi bahsediyorsun elma trolü ? :D
Gece çekimlerinde iddialı olduklarını söyleyemezler hocam. Daha doğrusu cesaret edemezler. Çünkü 1 inç sensör kullanan cihazların yanında vasat kalıyorlar da o yüzden. Bunların en iyi ve iddialı oldukları kısım video, başka bir kategoride öyle büyük iddialarda bulunamazlar.
İphone bi şekide fotoğraf ve özellikle video kaydında açık ara önde
-
Fotoğrafçılığa çok ama çok ilginiz varsa iPhone, Samsung amiral gemilerini falan almayın. iPhone ve Samsung amiral gemisi telefonun fiyatının çeyreğine 50-60x optik zumlu kompakt bi Panasonic, Sony, Nikon vb. kamera alırsınız. Ay fotosu çekerken en ufak krateri bile tam ayrıntı ile görürsünüz. Şu iPhone ile çekilen fotoğraflara fotoğraf demezsiniz. Üstelik Apple marka bir telefonun çeyrek fiyatına.
-
İphone farkı fotoğraf değik(portre belki iyi) video olmuştur hocam.
O yüzdendir ki youtuber kardeşler iphone kullanır.
-
Nereye gitsin hocam ?
-
s23’ün kamerasını öven ya ağır fanboydur yada 12 yaşında olup hayatındaki ilk akıllı telefonu s23’tür. samsung küfür gibi kamera koyuyor düz serilere
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Zamzung gibi renkleri şişirip AI ile çamur gibi yapmıyor. Tertemiz fotoğraflar.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X