Bildirim
ipad garanti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
3g kutunun arkasında yazıyor garantili olup olmadıgını seri numarasını söyleyerek bilkom dan öğrenebilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: canmania
3g kutunun arkasında yazıyor garantili olup olmadıgını seri numarasını söyleyerek bilkom dan öğrenebilirsin
daha önce yakından açılmamış kutusunu görmek kısmet olmamıştı. internetten baktım üstünde kocaman bir resim ve kenarında ipad yazıyor. arkasında 16- 32 gb hafızası yazıyor gördüğüm resimlerde. 3g yazıp yazmadığını bilmiyordum. teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: gloom4u
quote:
Orijinalden alıntı: canmania
3g kutunun arkasında yazıyor garantili olup olmadıgını seri numarasını söyleyerek bilkom dan öğrenebilirsin
daha önce yakından açılmamış kutusunu görmek kısmet olmamıştı. internetten baktım üstünde kocaman bir resim ve kenarında ipad yazıyor. arkasında 16- 32 gb hafızası yazıyor gördüğüm resimlerde. 3g yazıp yazmadığını bilmiyordum. teşekkür ederim
Rica ederim -
MC ile baslayan kodu TU ile bitiyorsa Turkiye icin uretilmis urun demektir, bilkomdan seri numarasiyla da sorgulatabilirsin -
dostum zaten sııfır bılkom garnatılı ıse kutusunda gelır kucuk bı kutu var bılkom yazar ve kutunun ıcınde turkıye garantılı bır adet klavuz gıbı bısey var onun ıcınde bılkom yazıyor oylede anlayabılırısın yada bılkom arayarak ordan da ogrenebıırısn
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X