Şimdi Ara

İpad Geri Yükeleme Hasası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar, sizden bir konu ile ilgili yardım bekliyorum..Şöyleki ;

The New İpad imde jeilbreak 5.1.1 yüklüydü bende bunu kaldırıp maknamın orjinal hale dönmesi için ( 6.1 ) yükleme yapmak istedim, haliyle iş yerimde önce yedekleme aldım, sonrasında ipad kapandı, itunes de güncelle ve geri yükle bildirimi çıktı buraya kadar herşey normal fakat öğlen saat 13:30 dan beri deniyorum ve hep aynı sorunu yaşıyorum, tam güncellme dosyası nerken yaklaşım 1.08 gb dosya tapletin bağlantısı kesiliyor ve yeniden bağlanıyor ekrana ilk baştaki yazı geliyor kurtar ve geri yükle güncelle tarzında bu pencereyi kapattığımda önceden başlattığım indirme işlemide devam ediyor fakat indirme bittikten sonra malesef bağlatıda bir hata oluştu,tabletinizi çıkarın programı yeniden başlatın vs. sonra tekrar deneyin diyor, delirmek üzereyim ve hala beceremedim..Bir yardım meded..

Şimdiden Teşekkürler..

• Jb varken ki yedeginizi zaten jb siz cihaza yukleyemezsiniz ki. Hata vermesinde napsin alet :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yedek yüklemeyi geçtim, makina güncellenmiyor sorun o..
  • Ipsw dosyasini harici olarak internetten indirin. Ve shift+restore yontemi ile guncelleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Ipsw dosyasini harici olarak internetten indirin. Ve shift+restore yontemi ile guncelleyin.

çok teşekkürler deneyeceğim Şuan indiriyorum yaklaşık 1 gb bir dosya ben benim makinama uygun 5.1.1 sürümü mü indireyim yoksa 6.1 imi :/

kusura bakma pek bilgim yok bu konularla ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: TylerDurden®

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Ipsw dosyasini harici olarak internetten indirin. Ve shift+restore yontemi ile guncelleyin.

çok teşekkürler deneyeceğim Şuan indiriyorum yaklaşık 1 gb bir dosya ben benim makinama uygun 5.1.1 sürümü mü indireyim yoksa 6.1 imi :/

kusura bakma pek bilgim yok bu konularla ilgili

Shsh kaydiniz olmadan 5.1.1 i zaten yukleyemezsiniz. Apple onu artik serverda imzalamiyor. Sorunsuz yukleyebileceginiz surum 6.1 dir.

• eyvallah üstad şuan iniyor umarım beceririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Becermeyecek bir sey yok :) shift e basili tutup restore tusuna tiklayacaksin, inmekte olan dosyayi secip devam edeceksin.

• :) eyvallah.. şuan iniyor ama çok yavaş
  • Sorun Çözüldü sağolasın üstat, tekrar teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TylerDurden®

Sorun Çözüldü sağolasın üstat, tekrar teşekkürler..

rica ederim geçmiş olsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.