Bildirim
IPAD Greenpois0n 4.2.1 JB Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
benimde telefonda ayni sorun var. dun geceden beri ariyorum ama bulamadm bi cozum. -
ben ipadi bağladığım usb portunu değiştirdim, oldu gibi, bu seferde başka sorun çıktı ama en azından greenpoison sonuna kadar çalıştı ve jailbreak tamamlandı -
Programın yönlendirmesini doğru yapmak gerekiyor...Bazen saniyelerde sorun çıkabiliyor...Bende en azından böyle oldu ama sonunda hallettim. -
programın yönlendirmesinden olmadığına kesinlikle eminim artık bir noktadan sonra o kadar alıştım ki deneye deneye, programdan bile daha doğru zamanlama yaptığıma eminim :) -
benm telefon olmuyo, iyice tav oldum -
telefon önceden jailbreakli mi ? tam olarak özelliklerini yazarsan ve hikayesini, biraz daha rahat kafa yorabiliriz sevgili dostum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X