Şimdi Ara

İPad Hakkında Birkaç Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Muhtemelen yarın bir İPad Air sahibi olacağım...

Yalnız cihaz vs. hakkında sormak istediğim birkaç soru var....

1) 4g'lisini değil,sadece Wireless modelini satın almayı düşünüyorum..

Yalnız cep telefonum jailbreaksiz 3GS...Yani Wi-Fi hotspot olamıyor....

İPhone'Nun 3gs'sini,wireless bulamadığım bir noktada,bluetooth yardımıyla İPad'e ayırma imkanı var mıdır....?

2) Önerebileceğiniz bir kılıf modeli var mıdır,Apple Store da ki kılıflar epey pahalı geldi gözüme...

3) 32 gb ve 64 gb arasında gidip geliyorum...Aşırı bir arşivciliğim yoktur..Sizce 32'lisi işimi görür mü

4) İlk defa İPad kullanıyor olacağım,cihazın büyüklüğü taiımasını zorlaştırıyor mu

5) ve son olarak,ürünü hangi teknoloji mağazasında almamı önerirsiniz...( alışveriş sanaldan olmayacak )

• Güncel ve yardımınıza acil ihtiyacım var arkadaşlar.....
  • Öncelikle merhaba,

1- 3gs'e hitapot özelliği kazandırma hakkinda bir bilgim yok, belki app store da bulunan yazılımlarla bu sağlanabilir.

2- Ben orjinal smartcover veya smart case öneririm ancak bunlar pahalı geliyor derseniz targus marka kılıflara bakabilirsiniz. Daha da uygun fiyatli istiyorsaniz gittigidiyor.com'da foyati 20-50TL arasinda degisen cesitli kiliflar var, bunlardan tercih edebilirsiniz. Ancak bu kilflar ipadinize zarar verirmi bilemiyorum.

3- Arşiv yapma gibi bir düşünceniz yok ise 32gb gayet yeterlidir. Bende 32gb kullanıyorum memnunum kapasitesinden.

4- Cihazın boyutunun buyuk gelip gelmemesi sizin begeninize ve kisisel karariniza kalmistir, o nedenle hem ipad air hemde ipad mini modelini inceyelip karar vermenizi alirim. Elinize almadan incelemeden karar vermeniz zor.

5- Sanirim artik tum teknoloji magazlaeindaki urunler apple Türkiye ithalatı. Bu nedenle satın aldığıniz magaza farketmez. Fiyat/taksit/hizmet olarak uygun gordugunuz yerden alabilirsiniz.

Son olarak forumdaki diğer konulara goz gezdirirseniz aklinkza takilanlar ve sorulariniz hakkinda daha net ve hizli bilgilere ulasabilirsiniz. Simdiden hayirli olsun. Kolay gelsin. İyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımın için yürekten teşekkür ederim....Yalnız jelatini hiçbir yerde bulamıyorum,piyasadaki kılıflarda epey kötü...Nerden temin etsek,bilemedim şimdi....Apple Store Smart Case'i uçuk fiyata satıyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.