Şimdi Ara

iPad'i bilgisayar monitörü olarak kullanın Duet ve Splashtop inceleme videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
3
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vasocard

hayatımda bu kadar ahmakça bir yazılım ve işlev görmedim. 1300 lira civarı cücük kadar cihaz alıp sadece monitör olarak kullanacağım :))))

Bende hayatimda bu kadar içi boş bir cumle gormedim. 1 yazilim geliştirilmiş ve tanitiliyor, gerekli durumlarda kullanilabilecek bir yazilim. 1300 lira verip ipadi monitor yapin diyen olmadi. Twitch yayini ile ilgili ornek bile verilmis ama okumamişsındır bile muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Cihazında mHdmi girişi varsa aktarabiliyorsun monitöre.

• Teşekkürler hocam cevap için. Telefonumda (xperia P) hdmi var.

• Yararlı oldu bu bilgiler.. Teşekkür..

• Arkadaşlar ben az önce aldım 30 dk oluyor Monitör olarak kullanacak varsa alsın dokunmatiği kullanıcam falan diyen almasın benden demesi İpad Air2 Bluetooth klavye çalışmıyor arada dokunmatik ekran çalışmıyor uygulamada çift tıklamada sorunlar var benden demesi ben şuan sadece Yancı ekran olarak kullanıyorum diyim size.

• Bu tarz bir uygulama olarak bir de Astropad var. Hem kablolu hem kablosuz olarak bağlanabiliyor. Basınç desteği var. Oyunlar ve film için uygun değil.
  • Faydalı bir uygulamayı incelemişsniz. Teşekkürler.

• İnceleme için teşekkürler. Gayet güzel bir inceleme olmuş ellerinize sağlık.

• Yararli

• Tabi bir ipadiniz varsa

• Duet Display'e Apple Pencil ile basınç duyarlılığı desteği geldi:https://itunes.apple.com/app/duet-display/id935754064?mt=8

• quote:

Orijinalden alıntı: vasocard

hayatımda bu kadar ahmakça bir yazılım ve işlev görmedim. 1300 lira civarı cücük kadar cihaz alıp sadece monitör olarak kullanacağım :))))

Bidaha bu foruma uğramayın lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emredersiniz paşam
  • Merhaba.Ne zamandır biliyordum uygulamyı.İnceleme de iyi olmuş teşekkürler.

Yalnız biraz sıkıntı yaşadım.Mac ile İpad bağlantısı yapıyorum.Duet ile tam ekran açıp yana attığımda mac safari sekmesinin üst kısımı araç çubuk kısımları kayboluyor.Mac de Safari açık iken alt araç çubuğuna müdahale edemiyorum. Ve de ipad de duet kısımında aşağıdaki görüntüler çıkıyor.

Duet de video tam ekrandan çıktığımda ise kenar çubuklarını falan görünüyor.Aşağıda fotoğraflarda gözüken çizikli şeyler normale dönüyor.

Bir de 60 fps mi 30 fps mi yapmalı karar veremedim ?

iPad'i bilgisayar monitörü olarak kullanın Duet ve Splashtop inceleme videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 26 Ocak 2018; 16:10:42 >

• cillop gibi cihazın pil ömrünü şunun için harcayan var mı cidden ya
  • program 42 lira olmuş çok pahalı yine aynı görevi göten ücretsiz bir yazılım yokmu acaba. wifi olmayan wifi bağlantısı çok kötü olur.

• Yukarıda bahsettiğim sıkıntıları halen çözemedim.Tam ekran bir video izlediğimde falan akıcılık olmuyor.Sorun oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.