Şimdi Ara

iPad ile İnternet'e resim yükleme yardım !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
3.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kill 'Em All

ios6 beklemenegerek yok.JB kesin cozum

Nasıl yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

quote:

Orijinalden alıntı: Kill 'Em All

ios6 beklemenegerek yok.JB kesin cozum

Nasıl yani?

Hocam safari upload enabler diye bir program duymuştum.Bigboss da 2 dolar ama başka kaynaklarda bedava bulabilirsiniz.Upload yapmayı mümkün kılıyor.İşinize yarayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suskun İnsan -- 18 Temmuz 2012; 23:07:22 >
  • İşte budur arkadaşim ya

Geçmiş olsun Özkan kardeş. Safari uploader Sahibinden'de çalışıyor. Çabuk pes etme demiştim sana.

Pes etmek yerine kil'em all'a teşekkür etmek daha basit.

Şimdi, bir an önce jailbreak'in nasıl yapıldığını öğrenmen lazım. Korkma ama çocuk oyuncağı..

Edit: Başlığı Safariden resim yükleme diye değiştirebilirsen başkalarının da işine yarayabilir ileride.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 19 Temmuz 2012; 11:30:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok heycanlandim şimdi ya imkansızdir demiştim çünkü kime sorsam imkansız demişti iPad ile resim uploadi.jailbreak i nasıl yapıcım detaylı anlatım yapan varmı yada videolu birde sorum olucak bu jailbreak dediğiniz bı programmi birde arkadas 2 dolar diyor aklım karıştı kardes daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim birde safari uploader i sahibinden .com da denedinizmi ?

• An itibariyle denedim program çalışıyor,emegi geçenlere teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan4916

Çok heycanlandim şimdi ya imkansızdir demiştim çünkü kime sorsam imkansız demişti iPad ile resim uploadi.jailbreak i nasıl yapıcım detaylı anlatım yapan varmı yada videolu birde sorum olucak bu jailbreak dediğiniz bı programmi birde arkadas 2 dolar diyor aklım karıştı kardes daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim birde safari uploader i sahibinden .com da denedinizmi ?

Tabi ki.. Sahibindende denemeden müjde verilir mi?

Jailbreak için:http://forum.donanimhaber.com/m_58678340/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58678340

JB yaptığınızda Cydia adında ayrı, bir çeşit AppStore yüklenir iPadinize. Orada da ücretli ve ücretsiz eklentiler bulunur.
    JByapıp gelin. Sonrasında Cydiadan indireceğiniz eklenti: Safari Upload Enabler. Gerçek fiyatı 2.99 dolar. Ama istenirse ücretsiz versiyonu da bulunuyor.

• Kardes çok teşekkür ederim bugün deneyeceğim Jb mutlaka yapmam lazım yaptıktan sonra tekrar sizlere haber vereceğim olursa çok mutlu olurum birde aklıma takılan bir soru daha var Jb kime sorsam ücretli uygulamaları ücretsiz indirme dediler 2.99 ken ben yine Jb yapmış halde Free sürümünü kullanıncam herhalde o önemli değil Free süresi dolmasın yeter benim için turuncum kardes çok emegin gecti halada sorularla basını ağrıtıyoruz ama acemimiz idare et biraz çok teşekkür ederim (:

• quote:

Kardes çok teşekkür ederim bugün deneyeceğim Jb mutlaka yapmam lazım yaptıktan sonra tekrar sizlere haber vereceğim olursa çok mutlu olurum birde aklıma takılan bir soru daha var Jb kime sorsam ücretli uygulamaları ücretsiz indirme dediler 2.99 ken ben yine Jb yapmış halde Free sürümünü kullanıncam herhalde o önemli değil Free süresi dolmasın yeter benim için turuncum kardes çok emegin gecti halada sorularla basını ağrıtıyoruz ama acemimiz idare et biraz çok teşekkür ederim (:
    Forumun mantığı bu, bilmediğini bilenden öğreniyorsun. Bilir hale gelince sen başkasına aktarıyorsun. Ben de o uygulamayı kill'emmall'dan öğrendim. Deneme merakı senin sorunu çözdü.

JB, Apple'ın kısıtlamaları dışında sisteme müdahale etmeni, appstore dışında uygulama yüklemeni sağlıyor.
    JB işlemi ile Cydia adında bir uygulama yükleniyor. Orada da AppStore gibi ücretli ve ücretsiz, ios aletinin yeteneklerini geliştirmeyi sağlayan uygulamalar, eklentiler var. Buraya kadar her şey yasal.

Cydidan, kırılmış uygulamalar yüklemeni sağlayan installous adında bir uygulama yükleyerek, kırılmış appstore uygulamalarını ücretsiz yükleyebiliyorsun (Bu yasal değil)
    Ya Cydiada satılan bazı eklentiler, yine Cydia aracılığıyla ulaştığın repo denen siteler aracılığıyla indirilebiliyor.

Senin uygulama da Cydia'da 2,99 a satılırken, bu repolardan bedavaya indirilebiliyor. (Bu da yasal değil)

JB yapmasına rağmen uygulamalarını parasını vererek satın alan kişiler olmasına rağmen, bence çoğunluk ücretsiz uygulama indirmek amaçlı jb yapıyor.

• Çok guzel detaylı anlatım teşekkürler kardes şimdi Jb yı anladım en kısa sürede Jb yapacagım... Bu arada oruç basıma vurdu (: iftardan sonra artık

• Safari uploader icin tesekkurler :) kurdum ben de lazim olabilir

• quote:

quote:

Çok heycanlandim şimdi ya imkansızdir demiştim çünkü kime sorsam imkansız demişti iPad ile resim uploadi.jailbreak i nasıl yapıcım detaylı anlatım yapan varmı yada videolu birde sorum olucak bu jailbreak dediğiniz bı programmi birde arkadas 2 dolar diyor aklım karıştı kardes daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim birde safari uploader i sahibinden .com da denedinizmi ?

Jailbreak için:http://forum.donanimhaber.com/m_58678340/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58678340

JB yaptığınızda Cydia adında ayrı, bir çeşit AppStore yüklenir iPadinize. Orada da ücretli ve ücretsiz eklentiler bulunur.
    JByapıp gelin. Sonrasında Cydiadan indireceğiniz eklenti: Safari Upload Enabler. Gerçek fiyatı 2.99 dolar. Ama istenirse ücretsiz versiyonu da bulunuyor.

kardes absinthe 2.0 a girilmiyor sürekli dönüyor sonra bağlantı zaman aşımına ugradı diyor diğer kaynaklardan da baktım google danda arattım ama sonuç aynı hepsi aynı siteye cıkıyor..

• quote:

quote:

quote:

kardes absinthe 2.0 a girilmiyor sürekli dönüyor sonra bağlantı zaman aşımına ugradı diyor diğer kaynaklardan da baktım google danda arattım ama sonuç aynı hepsi aynı siteye cıkıyor..

absinthe 2.1 i dene

• Absinthe 2.1 die bisi yok

• quote:

Absinthe 2.1 die bisi yok
    2.0.4 ü denediniz mi?

http://greenpois0n.com/

Sorun çıkarsa JB le ilgili konuda sormak daha doğru olur sanki
  • Kardes nerelerdesin sen bugün deli oldum absinthe 5.1.1 jb die aratiyorum siteler degisik fakat hepsi ayni downloand baglantisina cikiyor bir turlu indiremedim yarinda 2.0.4 deneyeceğim olmazsa pm atarim birde bu konunun basligini nasil degistiririm ? Tablet ile giris yapmaktayim

• Jb yaptim Cydia geldi fakat nasil uygulama indirecegimi bilmiyorum Cydia yaa giriyorum çok karışık yardımcı olursanız sevinirim

• Bizim uygulama için anlatayım:

Önce Cydiaya kaynak adres eklemen lazım:
    Ana ekranda Sources'a tıkla. Sağ üstte Edit ardında sol üstte Add'a tıkla.
    Http://repo.insanelyi.com yazıp Add Source de. Az sonra Cydiaya insanelyi reposu eklenmiş olacak.

Search'e tıklayıp Safari Upload Enabler yaz. Çıkan sonuçlar içinden birini seç, (Mavi yazılılar ücretli sürümü ifade eder, siyahlar bedavalaştırılmış halini)
    Sağ üstten Install'a, ardından Confirm'e tıkla.
    Safari Upload Enabler'ı ayrı bir program olarak değil, ayarlarda göreceksin.
  • Arkadaşlar, ozkan4916 nikli kişiye yukarıdakilerin ötesinde yardımcı olmak için, içeriği forum kurallarına aykırı olduğu için, özelden aşağıdaki mesajı yazdım:

Kırık Appstore uygulamaları indirmek için:
    Cydiaya cydia.hackulo.us reposunu ekleyip, oradan Installous uygulamasını indirmen lazım.

Gelen cevabı banlanmamak için sansürleyerek yazmak zorundayım: (cümle içindeki "." lar benim, kalanı aynen onundur)

Dzgün konus lan gevsek adam gibi soru sorduk cevapla haddini aşarak cevap verme kafanı keser hayatını s.kerim senin y.vs.k

Forumda ilk kez böyle biriyle karşılaşıyorum. Kendisine yardım ederken haddinizi bilin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 23 Temmuz 2012; 21:51:26 >
  • quote:

Arkadaşlar, ozkan4916 nikli kişiye yukarıdakilerin ötesinde yardımcı olmak için, içeriği forum kurallarına aykırı olduğu için, özelden aşağıdaki mesajı yazdım:

Kırık Appstore uygulamaları indirmek için:
    Cydiaya cydia.hackulo.us reposunu ekleyip, oradan Installous uygulamasını indirmen lazım.

Gelen cevabı banlanmamak için sansürleyerek yazmak zorundayım: (cümle içindeki "." lar benim, kalanı aynen onundur)

Dzgün konus lan gevsek adam gibi soru sorduk cevapla haddini aşarak cevap verme kafanı keser hayatını s.kerim senin y.vs.k

Forumda ilk kez böyle biriyle karşılaşıyorum. Kendisine yardım ederken haddinizi bilin.

Herhalde oradaki "kırık" kelimesini şahsına ithaf olarak algılamış. Herhalde şimdi daha dikkatli okur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.