Şimdi Ara

iPad ile İnternet'e resim yükleme yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
3.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar iPad 3 aldım 1 aylık kullanıcıyim herseyden memnununda ben iPad i daha çok is için almıştım İnternet'e özellikle sahibinden.com a ilan verebiliyorum fakat resim yukleyemiyorum.. İs yerinde sıkıntı yapıyor iPad ile herseyi yaparım diye almıştım laptopumu satarak fakat yukleyemiyorum bu durum böyle giderse ya isimden olacağım yada iPad den çok acil yardım ederseniz çok sevinirim çok memnun olurum yokmu bir yolu cevaplarınızı bekliyorum...

• Suan icin yapilamiyor galiba internete resim yuklemek. Belki jailbreak ile mumkundur ancak yanlis hatirlamiyosam iOS6 ile gelecekti browser uzerinden sitelere fotograf upload etme ozelligi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

Suan icin yapilamiyor galiba internete resim yuklemek. Belki jailbreak ile mumkundur ancak yanlis hatirlamiyosam iOS6 ile gelecekti browser uzerinden sitelere fotograf upload etme ozelligi.
    olayı tam anlamadım? derdiniz photobucket gibi sitelere mi foto eklemek? öyle ise forumda bunun konusu vardı gayet mümkün.
  • Kardesler sahibinden.com a ilan veremiyorum şu jailbreak dediğinizde anlamıyorum zormu yapılıyor sahibinden.com a ilan veriyorum fakat resim Upload edemiyorum Musterı kaybı oluyor Buda hem benim hemde isime engel oluyor :(. Upload etmek istediğim yere tıklıyorum fakat bisi açılmıyor off
  • Kardesler sahibinden.com a ilan veremiyorum şu jailbreak dediğinizde anlamıyorum zormu yapılıyor sahibinden.com a ilan veriyorum fakat resim Upload edemiyorum Musterı kaybı oluyor Buda hem benim hemde isime engel oluyor :(. Upload etmek istediğim yere tıklıyorum fakat bisi açılmıyor off
  • Arkadaslar yokmu yardım edecek .... :(
  • Sahibinden uygulamasini appstoredan indirip yapmayi denediniz mi ?
  • Denedim kardes olmuyor.. Kafayı yicem nasıl olucak anlamadım .. Jailbreak die program varmış onu yapsam olurmu ?
  • Siz cok yanlis yapmissiniz ipad'i hem cok iyi bilmiyorsunuz hem de ipad asla tam anlamiyla bilgisayar olamaz.simdilik sorununuzu internet cafede halledin ilerde elbet cozum bulursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

Siz cok yanlis yapmissiniz ipad'i hem cok iyi bilmiyorsunuz hem de ipad asla tam anlamiyla bilgisayar olamaz.simdilik sorununuzu internet cafede halledin ilerde elbet cozum bulursunuz
    Browser (Safari) üzerinden şuan internete resim yükleyemezsiniz.iOS 6 da gelecek bu özellik şuan için ancak Jailbreak yapıp çeşitli tweaklerin yardımı ile yapabilirsin.
  • iOS 6 ne zaman gelecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan4916

iOS 6 ne zaman gelecek ?
    Upload Images diye App Store'da bir uygulama var. Bu uygulama ile kamera ile çektiğiniz fotoları veya
    albümdeki resimleri upload edebilirsiniz. İşinize yarar mı bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKA1881

Upload Images diye App Store'da bir uygulama var. Bu uygulama ile kamera ile çektiğiniz fotoları veya
    albümdeki resimleri upload edebilirsiniz. İşinize yarar mı bilemiyorum.

Alıntıları Göster
    http://resim.donanimhaber.com/m_54879118/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54879118

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

http://resim.donanimhaber.com/m_54879118/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54879118

Alıntıları Göster
    Arkadaşın sorununu bu tarz uygulamalar çözmez. O, sahibindene yüklemek istiyor resimlerini.

edit: Başlığı yanlış atmış, o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 18 Temmuz 2012; 17:00:12 >

• Jailbreak'le de yapamazsiniz, ipad ile mumkun degil, arastirmadan almissiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

Jailbreak'le de yapamazsiniz, ipad ile mumkun degil, arastirmadan almissiniz.
    PİCUP diye arat appstore da
  • Herkeze teşekkür ederim dediğiniz herseyi yaptım fakat olmadı. Tek çarem herhalde para biriktirip ucuz yollu bi laptop almak ):
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan4916

Herkeze teşekkür ederim dediğiniz herseyi yaptım fakat olmadı. Tek çarem herhalde para biriktirip ucuz yollu bi laptop almak ):
    Biraz erken pes etmiş olabilirsiniz. Speedman'in tavsiye ettiği program isteğinize cevap verebilir gibi geldi bana. Tabi Sahibinden sistemi hakkında biraz bilgi sahibi olmak gerek.

Meraklısına:http://picupapp.com/scratchpad.html
  • Photobucket dene bir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.