Şimdi Ara

iPad ile İnternet'e resim yükleme yardım !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
3.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Arkadaşlar, ozkan4916 nikli kişiye yukarıdakilerin ötesinde yardımcı olmak için, içeriği forum kurallarına aykırı olduğu için, özelden aşağıdaki mesajı yazdım:

Kırık Appstore uygulamaları indirmek için:
    Cydiaya cydia.hackulo.us reposunu ekleyip, oradan Installous uygulamasını indirmen lazım.

Gelen cevabı banlanmamak için sansürleyerek yazmak zorundayım: (cümle içindeki "." lar benim, kalanı aynen onundur)

Dzgün konus lan gevsek adam gibi soru sorduk cevapla haddini aşarak cevap verme kafanı keser hayatını s.kerim senin y.vs.k

Forumda ilk kez böyle biriyle karşılaşıyorum. Kendisine yardım ederken haddinizi bilin.

Herhalde oradaki "kırık" kelimesini şahsına ithaf olarak algılamış. Herhalde şimdi daha dikkatli okur

Alıntıları Göster
    Böyle olacağını bilseydim kırık kelimesinden sonra bir de virgül koyardım daha doğru olurdu.

Onun cümlesine de noktalama işaretleri bayağı yakışırmış aslında:
    3 noktayla çok güzel olurmuş cümlesi:

Dzgün konus lan. Gevsek adam gibi soru sorduk. Cevapla haddini aşarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 23 Temmuz 2012; 22:59:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Arkadaşlar, ozkan4916 nikli kişiye yukarıdakilerin ötesinde yardımcı olmak için, içeriği forum kurallarına aykırı olduğu için, özelden aşağıdaki mesajı yazdım:

Kırık Appstore uygulamaları indirmek için:
    Cydiaya cydia.hackulo.us reposunu ekleyip, oradan Installous uygulamasını indirmen lazım.

Gelen cevabı banlanmamak için sansürleyerek yazmak zorundayım: (cümle içindeki "." lar benim, kalanı aynen onundur)

Dzgün konus lan gevsek adam gibi soru sorduk cevapla haddini aşarak cevap verme kafanı keser hayatını s.kerim senin y.vs.k

Forumda ilk kez böyle biriyle karşılaşıyorum. Kendisine yardım ederken haddinizi bilin.

Herhalde oradaki "kırık" kelimesini şahsına ithaf olarak algılamış. Herhalde şimdi daha dikkatli okur

kırık derken ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Pardon kardes simdi cozdum olayi kusura bakma emegin var bizde okadar yanlis anlamisim konu baska yere gitmeden kapatalim olayida buralara kadar tasima gerek yoktu !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkan4916

Pardon kardes simdi cozdum olayi kusura bakma emegin var bizde okadar yanlis anlamisim konu baska yere gitmeden kapatalim olayida buralara kadar tasima gerek yoktu !!!

Oldu canım. Bir de özür dileyeyim istersen.

edit: Forumda PM yoluyla ağız dolusu küfür etmenin son derece normal birşey olduğunu düşünen yöneticilere de en derin hörmetlerimi sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 24 Temmuz 2012; 20:10:31 >
  • Oha ios da siteye foto eklemek yok mu ? Yıllardır bu sistemi çok iyi çok iyi deyip milleti kandırıyorlarmış.Ben bile bilmiyordum böyle birşeyin eksik olduğunu
    Bu bluetooth dan bile daha önemli Harbi İos un javalı telefondan farkı yok , tek farkı uygulama fazlası...

Şuan dan itibaren İos a ben işletim sistemi gözüyle bakmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 24 Temmuz 2012; 21:05:57 >
  • Birader k.bakma dedik sen daha neyin tribindesin anlamadım kapat konuyu yanlis anlasilma oldu hatayi mesajla telafi ettim!!! Uzatmanin bir manasi oldugunu dusunmeyip konuyu burda kapatiyorum meydan senin YAZ ÇİZ BOZ..

• www.imageshack.us sitesinin App i var. Kurbağa simgeli arat yükle, ordan linkini alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commander

www.imageshack.us sitesinin App i var. Kurbağa simgeli arat yükle, ordan linkini alabilirsin.

Eywallah kardes isime yaradi tesekkurederim

• Picup Deneme

iPad ile İnternet'e resim yükleme yardım !!!
  • imgur mobile uygulaması gayet başarılı resim yüklemek icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • opera mini acıyor tüm siteleri ama kullanışlı gelmedi bana.

• belki başlık altında cevaplar verilmiştir vaktim olmadığı için okumadan kendi kullandığım programı söyleyim

photobucket kullanmanızı öneririm hem ipad hem iphone hemde bilgisayardan rahatlıkla upload ve tekrar download yapabilirsiniz kaliteli bir sistemdir ben çok memnunum tamamen ücretsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 7 Eylül 2012; 20:07:50 >
  • Photobucket üyelik falan istiyor en iyisi imgupr.Üyelik istemeksizin hemen yükleyebiliyorsunuz.

• evet en başarılı uygulama kesinlikle imgupr
    linki secmeye bile gerek kalmıyor üstüne dokunduğunda Copy yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutis -- 13 Eylül 2012; 13:22:40 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.