Şimdi Ara

ipad'in yanındaki (MM)?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 4. nesil 64gb 4g wifi ipad var model olarak A1460 yazıyor.Ben bu ipad'i satılığa çıkartmak istiyorum ama aklımda birkaç soru var:
    1. Bu ipad'in yanında (MM) yazıyor yani apple'ın sitesinde model şöyle yazıyor:iPad (4. nesil) Wi-Fi + Cellular (MM)"burdaki (MM) ne demek?Fiyat olarak bir fark yaratır mı?
    2. Bana bu Ipad hediye olarak geldi ama turkcell den alınmış.Yani garanti belgesinde Turkcell falan yazıyor.Yani bunda sim kilit falan olma olasılığı var mıdır?Sonuçta ben bunu müşteriye satarken adam avealı çıkarsa sorun yaşanabilir.
    Şimdiden teşekkür ederim.
    3. Sizce bu ipad'in değeri nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magdur_Insan -- 22 Temmuz 2013; 8:24:40 >

• Cellular hücresel demek, yani sim kart takabiliyorsun. Wifi dışında sim kart ile de internete bağlanabiliyor. Cellular olanlar elbette ki düz retinalardan daha pahalı.

MM ise LTE ile ilgili bir kısaltma; açıklama da şurada var:

https://discussions.apple.com/thread/4615995?start=0&tstart=0

MM nedir diye aratmaktan ziyade A1459 ile A1460 arasındaki fark nedir diye aratırsan google'da çıkıyor.

(A1460 senin elindeki A1459 ise sadece Retina + Cellular)
  • Öncelikle yorum için teşekkürler hocam.Yani benim model daha mı pahalı yoksa daha mı ucuz? Orada yazan terimlerin hiçbirini anlayamadım kusura bakmayın
  • Normal de okuyup açıklardım da, TOBB'da okuyorsun, sen bile ingilizce diye okumaya/araştırmaya üşeneceksen, vay halimize
  • İngilizcesini okudum Ancak oradaki terimlerin ne demek olduğunu bilmiyorum yani LTE ne demek yada bant genişliği ne işe yarar? iyi birşey midir kötü birşey midir? Bunların hiçbiri orda yazmamış sadece amerikadaki GSM operatörlerini karşılaştırmış 1460 Verizon demiş.Bunun Türkiyede fark yaratıp yaratmıyacağını bilmiyorum.
  • okumuş olabileceğini düşündüğüm için "araştırmaya üşeneceksin" diye de eklemiştim. ilk verdiğim linkteki cevabın altında

şu linki eklemişler:http://www.apple.com/ipad/LTE/

yani MM olmayanlar sadece Kanada ve Amerika'da yüksek hızlı internet sağlayabiliyorlar. Senin elindeki cihaz anladığım kadarıyla Türkiye için uyumlu.

Iphone 5 A 1428 - A1429 arasındaki fark gibi.
  • Teşekkürler hocam.Peki bana belli bir fiyat söyler misin bu ipad için? Birde türkcellden alınmış bir problem olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• coolhandluke kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.