Bildirim
İpad'inizin şarjı ne kadar gidiyor ?
LTB Rıgoma Erkek Sweatshirt, Gri, L : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DK7JK6NT
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
iPad 2: Ekran parlaklığı full ve hep wifi açık en yüksek değer: 10 gün 42 dakika beklemede 12 saat 32 dakika kullanım ( 10 gün hiç kullanmadım)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İpad mini,Parlaklık devamlı sonda,wifi,ve oyun bir arada 11-13 saat civarı bir süre ile kullanabiliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İpad mini: 9 gün bekleme, 15 saat 52 dakika kullanım. Maşallah acayip memnunum.
quote:
Orijinalden alıntı: enzomaresca
İpad mini: 9 gün bekleme, 15 saat 52 dakika kullanım. Maşallah acayip memnunum.
İyimiş . Valla ben henüz o kadar bekletme yapmadım özellikle okulda aktif olarak kullanıyorum sürekli . Geçen hafta sekiz saate yakın kullandım bir günde yarı yolda bırakmadı sağolsun
-
4g özellikli ipad mini kullanıyorum sarj suan %44 ve 4 saat kullanım 6 saat bekleme oldu bügün sadece oyun ve internet
Genelde ekran parlaklığı düşük kullanırım ama final zamanı elime almadığım zamanlarda 24saat kullanma 27 gün bekleme gibi bi değer görmüştüm
Wifi sürekli açık zaten
İpad mini ekran ışığı kısık %20 batarya gücü varken 10 saat 17 dakika kullanım, beklemede 1 gün 12 saat. toplamda 2 saat oyun oynamamışımdır. Sizce iyimi? Bana biraz düşük gibi geldi?
Kesinlikle senin İpad'in de arka planda çalışan bir uygulama vardır. Kötü kullanım değerleri vermiş sana beklemede. Kullanımda normalde, bekleme modunda arka planda birşey kullanmış paso ipad'i :) -
İpad 2 : 14 saat 34 dakika full solsticede online oyun oynadım
arkadaslar benim ipad ekran parlaklıgı çeyreğe kadar getiriyorum 11-12 saat anca geliyor. parlaklıgını en yüksege ceksem 9 10 saati anca görür sanırım. ipadde sorun var gibime geliyor -
11- 13 saat arası değişiyor.
4 gün beklemede 15 saat kullanım. Şarj şu an %20. Ekran parlaklığı yarıda
Birde arkadaşlar şarj yüzde kaça düştüğünde şarj ediyorsunuz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanky -- 13 Temmuz 2013; 1:48:34 >
quote:
Orijinalden alıntı: __SFR__
Kesinlikle senin İpad'in de arka planda çalışan bir uygulama vardır. Kötü kullanım değerleri vermiş sana beklemede. Kullanımda normalde, bekleme modunda arka planda birşey kullanmış paso ipad'i :)
Bende çok dikkat ediyorum açık uygulamaların hepsini kapatırım. daha iPad'i alalı 1,5 ay oldu benim iPad'de mi bir sorun var acaba?
Dediğim gibi bir uygulamayı açarken diğer uygulamayı kapatırım yani...
Arka planda mailleri kontrol ediyordur sürekli. Güncellemeleri. Veya yüklediğin bir program arka planda çalıştığı görülmese de yine kontrol ediyor olabilir. Yüklediğiniz uygulamaları kontrol edin. Çünkü İpad Mini'nin Bekleme süreleri muazzam ;)
Hayırlı Ramazanlar -
Teşekkür ederim dediklerinizi deneyiceğim. Hayırlı Ramazanlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X