Bildirim
Telefonunuzu bataryası ne kadar dayanıyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Oyun oynamamışsın galiba.Guc tasarrufuda açık.Biraz az gitmiş gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
General mobile discovery için kaçınılmaz.
hacı siz neler yapıyorsunuz telefonla
moto g için 5-6 sa ekran suresı dıyorlar idi adam bildiğin 16 saat ekran süresi almış :) G.D.O lu mu bunlar -
quote:
Orijinalden alıntı: mobilvadi
Oyun oynamamışsın galiba.Guc tasarrufuda açık.Biraz az gitmiş gibi
Moto G de güç tasarufu %15te devreye girer 6saat daha pilin gitmesini sağlar bunun dışında çalışmaz samsunglardaki güç tasarufu gibi çalışmıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Joker80
hacı siz neler yapıyorsunuz telefonla
moto g için 5-6 sa ekran suresı dıyorlar idi adam bildiğin 16 saat ekran süresi almış :) G.D.O lu mu bunlar
moto gnin bataryası cidden çok gidiyor hele ips ekran yerine amoled olsa daha fazla gidecek şarjı telefonun en çok şarj götüren olayı ips ekranı -
-
kulllanıma baglı olarakda degısır.cunku sızdekı ekran suresını cogu kısı alamaz hatta belkıde %100 yapmadan sarjdan cektı ısenız daha oncekı sarjınız ıle bu ıstatıstıkler bırlesır.
ve cogu kez moto g ana konusunda bırcok kısı 6 saate yakın ekran suresı aldıgını belırttı. -
-
ben pek kullanmadıgımda gun aşırı gittiği oldu aman oyle aman aman bı kullanımda degıl.dedıgım gıbı benım resımlerde dun aksamkı hard kullanım ıle yapıldı. siz cok kullanımda 7 sa ekran suresı alıyorum dıyorsunuz. baskaları ıse 10 saatte sarj bıtıyor ama 5-6 sa ekran suresı alıyorum dıyor demekkı kullanım ıle alakalı. -
quote:
ben pek kullanmadıgımda gun aşırı gittiği oldu aman oyle aman aman bı kullanımda degıl.dedıgım gıbı benım resımlerde dun aksamkı hard kullanım ıle yapıldı. siz cok kullanımda 7 sa ekran suresı alıyorum dıyorsunuz. baskaları ıse 10 saatte sarj bıtıyor ama 5-6 sa ekran suresı alıyorum dıyor demekkı kullanım ıle alakalı.
Kullanıma göre değişiyor ama şunu diyim internet full açık sürekli müzik dinliyorum yolldayken 1-2 saat 1 saat oyun oynadığım oluyor bunun dışında 1saat facebooka falan bakıyorum sabah evden çıkıp akşam eve geldiğimde bile şarjım en az %40 kalıyor moto g cidden pil konusunda iyi snapdragon 400 sağolsun -
zopo moto g almayı dusunduklerım arasında bakalım artık belkı de lg g2 de olabılır(maddıyat onemlı)
custom rom destegı var mı pekı ben pek dıkkat etmedım moto g konusuna -
quote:
zopo moto g almayı dusunduklerım arasında bakalım artık belkı de lg g2 de olabılır(maddıyat onemlı)
custom rom destegı var mı pekı ben pek dıkkat etmedım moto g konusuna
telefon amerikada çok satıldığı için xda bir sürü custom rom bulabilirsin ama ben gerek duymadım saf android daha hoşuma gitti normalde kendi yazılımında launcherlarla istediğin gibi özelleştirebiliyorsun bende lg g2 düşünüyordum sonra moto gde alsam aynı işi yapacam g2 alıp fazla borçlanmaya gerek yok dedim moto g aldım pişmanda olmadım 1000tl altındaki bence hem donanım açısından hemde güncelleme açısından en iyi telefon malzeme kalitesi olarakta öyle -
Fanlık yapma bence.Malzeme kalitesinde i(sevmedigim halde)Phone önde.
quote:
Orijinalden alıntı: mobilvadi
Fanlık yapma bence.Malzeme kalitesinde i(sevmedigim halde)Phone önde.
benim kalite olarak dediğim çoğu samsung gibi ucuz telefonlarında kullandığı dandik plastikle arasında çok fark var onu demek istemiştim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonda uçak modu kapanmıyor
- bugreport nedir
- çifte vatandaş imei kaydı ücreti
- infinix note 40 pro yorumlar
- samsung telefon bilgisayara bağlanmıyor şarj oluyor
- device health services nedir
- bu uygulama android"in eski bir sürümü için üretildiğinden cihazınızda kullanılamaz
- samsung a70 ne zaman çıktı
- pd şarj nedir
- snapdragon 695
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X