Şimdi Ara

Telefonunuzu bataryası ne kadar dayanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes telefonunun bataryası ne kadar dayanıyor yazsınSS ile birlikte olursa daha guzel.Telefonun modelinide yazarsa iyi olur.
    İlk ben başlayayım.
    Huawei ascend g610
    40-45 dakika gta san andreas oynadım.Wifi açıktı hep.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• %73 daha sarjin var ve 7 sa ekran suresi mi Aldin pes yani ;-)

General Mobile Discovery color os rom ;-) 1800 mah. hard kullanim

Telefonunuzu bataryası ne kadar dayanıyor? Telefonunuzu bataryası ne kadar dayanıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joker80 -- 17 Nisan 2014; 12:41:59 >

• Motorola Moto G
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamamışsın galiba.Guc tasarrufuda açık.Biraz az gitmiş gibi

• Joker80 kullanıcısına yanıt
    General mobile discovery için kaçınılmaz.

• hacı siz neler yapıyorsunuz telefonla

moto g için 5-6 sa ekran suresı dıyorlar idi adam bildiğin 16 saat ekran süresi almış :) G.D.O lu mu bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilvadi

Oyun oynamamışsın galiba.Guc tasarrufuda açık.Biraz az gitmiş gibi

Moto G de güç tasarufu %15te devreye girer 6saat daha pilin gitmesini sağlar bunun dışında çalışmaz samsunglardaki güç tasarufu gibi çalışmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joker80

hacı siz neler yapıyorsunuz telefonla

moto g için 5-6 sa ekran suresı dıyorlar idi adam bildiğin 16 saat ekran süresi almış :) G.D.O lu mu bunlar

moto gnin bataryası cidden çok gidiyor hele ips ekran yerine amoled olsa daha fazla gidecek şarjı telefonun en çok şarj götüren olayı ips ekranı
  • Zte Grand X IN

Ve mobil veri hep acik.

kulllanıma baglı olarakda degısır.cunku sızdekı ekran suresını cogu kısı alamaz hatta belkıde %100 yapmadan sarjdan cektı ısenız daha oncekı sarjınız ıle bu ıstatıstıkler bırlesır.

ve cogu kez moto g ana konusunda bırcok kısı 6 saate yakın ekran suresı aldıgını belırttı.
  • quote:

kulllanıma baglı olarakda degısır.cunku sızdekı ekran suresını cogu kısı alamaz hatta belkıde %100 yapmadan sarjdan cektı ısenız daha oncekı sarjınız ıle bu ıstatıstıkler bırlesır.

ve cogu kez moto g ana konusunda bırcok kısı 6 saate yakın ekran suresı aldıgını belırttı.

hep %100 olarak çektim şarjdan bu kullanımı aldığımda ekran süresi 7-8 saat civarı aldım birde şu var telefonda 4.4.2yle bazı kişilerde şarj süreleri kısa gidebiliyor motorola bunun için güncellemenin yolda olduğunu söyledi buda çok aşırı kullandığımda aldığım sonuç ise
     Telefonunuzu bataryası ne kadar dayanıyor? Telefonunuzu bataryası ne kadar dayanıyor? Telefonunuzu bataryası ne kadar dayanıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalker06 -- 17 Nisan 2014; 16:24:51 >

ben pek kullanmadıgımda gun aşırı gittiği oldu aman oyle aman aman bı kullanımda degıl.dedıgım gıbı benım resımlerde dun aksamkı hard kullanım ıle yapıldı. siz cok kullanımda 7 sa ekran suresı alıyorum dıyorsunuz. baskaları ıse 10 saatte sarj bıtıyor ama 5-6 sa ekran suresı alıyorum dıyor demekkı kullanım ıle alakalı.
  • quote:

ben pek kullanmadıgımda gun aşırı gittiği oldu aman oyle aman aman bı kullanımda degıl.dedıgım gıbı benım resımlerde dun aksamkı hard kullanım ıle yapıldı. siz cok kullanımda 7 sa ekran suresı alıyorum dıyorsunuz. baskaları ıse 10 saatte sarj bıtıyor ama 5-6 sa ekran suresı alıyorum dıyor demekkı kullanım ıle alakalı.

Kullanıma göre değişiyor ama şunu diyim internet full açık sürekli müzik dinliyorum yolldayken 1-2 saat 1 saat oyun oynadığım oluyor bunun dışında 1saat facebooka falan bakıyorum sabah evden çıkıp akşam eve geldiğimde bile şarjım en az %40 kalıyor moto g cidden pil konusunda iyi snapdragon 400 sağolsun
    zopo moto g almayı dusunduklerım arasında bakalım artık belkı de lg g2 de olabılır(maddıyat onemlı)

custom rom destegı var mı pekı ben pek dıkkat etmedım moto g konusuna
  • quote:

zopo moto g almayı dusunduklerım arasında bakalım artık belkı de lg g2 de olabılır(maddıyat onemlı)

custom rom destegı var mı pekı ben pek dıkkat etmedım moto g konusuna

telefon amerikada çok satıldığı için xda bir sürü custom rom bulabilirsin ama ben gerek duymadım saf android daha hoşuma gitti normalde kendi yazılımında launcherlarla istediğin gibi özelleştirebiliyorsun bende lg g2 düşünüyordum sonra moto gde alsam aynı işi yapacam g2 alıp fazla borçlanmaya gerek yok dedim moto g aldım pişmanda olmadım 1000tl altındaki bence hem donanım açısından hemde güncelleme açısından en iyi telefon malzeme kalitesi olarakta öyle
    Fanlık yapma bence.Malzeme kalitesinde i(sevmedigim halde)Phone önde.

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilvadi

Fanlık yapma bence.Malzeme kalitesinde i(sevmedigim halde)Phone önde.

benim kalite olarak dediğim çoğu samsung gibi ucuz telefonlarında kullandığı dandik plastikle arasında çok fark var onu demek istemiştim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.