Şimdi Ara

iPad kalemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Acaba aranizda iPad kalemi kullanan var mi? Deneyimlerinizi yazarsaniz sevinirim. Almaya deger mi?

• Sosis kullanmayı deneyebilirsin;

http://www.ntvmsnbc.com/id/25056198/
  • maalesef şu anda tr de sadece muvit marka stylus satılıyor..ve o da çok kötü..
    bir arkadaş alupen marka stylusun çok kaliteli olduğundan bahsetmişti ama şu anda yok...araştırabilirsin..aslında ipad için gerekli
  • Ben kullaniyorum yer yer rahat ama parmakla kullandiginiz zamanki gibi olmuyor tabi yeri ayri,markayi bilmiyorum avustralyadan aldim
  • Ben kullaniyorum. Gittigidiyordan ucuza kalem aldim hic sans vermiyordum ama cok iyi calisiyor.
    http://urun.gittigidiyor.com/Apple-Ipad-Kapasitif-Stylus-Kalem_W0QQidZZ36458203

Ucu yumusak tavsiye ederim 7.50 lira

Almaya degermi, el yazisi yazmak icin webde gezmek icin iyi, yada pdf okurken kenarlarina not almak icin iyi ama kitap okurken falan gerek yok. 7.50 lira cok degil al lazim olunca kullanirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tym -- 21 Şubat 2011; 18:52:15 >
  • Bu tür şeylere neden gerek duyulur arkadaşlar? Parmak gayet yeterli diye düşünüyorum. Dokunuşlar yada ne bileyim çizimler filan mı daha hassas yapılıyor?
  • El yazisi yazmak cok cok cok daha kolay ayrica ekranda tonla parmak izi olmuyor, cizim yapmiyorum ama bence daha kolaydir
  • toplantilarda bu kalemi kullanarak not tutmak istiyorum. parmakla biraz zor olur
    ve ince yazamam diye dusunuyorum. Kalem ile ince yazilabiliniyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali3569 -- 21 Şubat 2011; 22:31:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali3569

toplantilarda bu kalemi kullanarak not tutmak istiyorum. parmakla biraz zor olur
    ve ince yazamam diye dusunuyorum.

imce yazmakla alakası yok dostum sen avcunla da bassan orta noktasına belirlenen boyuttla yazar..

Sadece bastığın yeri görme açısından çok daha verimli olur ve daha rahat yazılır... tecrübe ile sabittir..
  • @cantech teşekkür ederim..Durum anlaşılmıştır..Bir tane alıp deneyeceğim..

quote:

Orijinalden alıntı: cantech

quote:

Orijinalden alıntı: mali3569

toplantilarda bu kalemi kullanarak not tutmak istiyorum. parmakla biraz zor olur
    ve ince yazamam diye dusunuyorum.

imce yazmakla alakası yok dostum sen avcunla da bassan orta noktasına belirlenen boyuttla yazar..

Sadece bastığın yeri görme açısından çok daha verimli olur ve daha rahat yazılır... tecrübe ile sabittir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.