Şimdi Ara

ipad mini 2- air kararsızlık ve depolama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler merak ettiğim nokta şu ben tableti internet ve oyun için alcağım film felan yüklemem.
    yani yüksek kapasiteli oyunları yükliceğim onun için 16 gb bana yetermi yoksa 32 mi almalıyım

ve air ile mini 2 arasında performans farkı varmıdır. oyunların mini 2 daha rahat elde tutulduğu için daha rahat oynanacağı kanışındayım..ama performans farkı varsa değişir .
    yorumlarınızı bekliyorum. teşekkürler.

• Bence mini 2 16 gb alin.Film izlemeyeceksiniz depolama olarak 16 yeter ayrica ekran boyutu da yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan0338

Bence mini 2 16 gb alin.Film izlemeyeceksiniz depolama olarak 16 yeter ayrica ekran boyutu da yeter.

+1
    Birde illa 16 yetmez diyorsaniz, 16gb air fiyatina 32 gb mini retina alin. Aralarinda performans farki yok.

• Mini 2 ve Air çıktığında gözüm hep mini 2 deydi Elektro word de ikisine inceledim meğer aradığım Air miş ve aldım. Yanımda telefon gibi taşımam derseniz. Air daha iyi olur Ayrıca büyük ekranda İnternet de gezmenin tadı başka. 16 gb wifi uygun size ilk açıldığında 12 gb kullanıla bilir alan var. Performans açısından bi fark yok . Tavsiyem 16 wifi Air. Ama bir elektronik mağazasına gidip Air ve minisini boyut olarak karşılaştırmanız daya iyi olacaktır.
  • sizin beklediğiniz neydi acaba?
    yani youtube dan izlerken hızları arasında bi fark yok hız benim için en önemli şey.siz markette denerken farklar neydi acaba??
    ekran boyutu fazla önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsungfors3 -- 19 Aralık 2013; 21:37:33 >
  • Mini de bile oyun oynarken zorlanıyorum Air i düşünemeyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Mini de bile oyun oynarken zorlanıyorum Air i düşünemeyeceğim.

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuda açılmış 1-2 konu daha var kullanan ve almayı düşünen arkadaşlar çok yararlı paylaşımlarda bulundu, biraz alt konulara bakarsanız mutlaka göreceksiniz. İyi forumlar.

• Peregrino kullanıcısına yanıt
    ne demekistiyorsunuz?
    elde tutması mı zor geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungfors3

ne demekistiyorsunuz?
    elde tutması mı zor geliyo

Aynen hocam. Ellerim ufak da değildir aslında fakat zorlanıyorum. Özellikle de FPS oyunlarında oldukça zor oluyor.

• 16GB kesinlikle yetmez. Bu günlerde oyun boyutları 2GB yaklaşmışken ve bu 16GB nin tamamını kullanamazken (sistem de kullanıyor) 16GB kesinlikle yetmez, eğer aldığınız cihazı bir kaç sene daha kullanmak isterim der isen tuz biber olur yetmemesi konusunda.(oyun boyutları her gün daha da büyüyor)
  • Akilli telefonunuz varsa mini bence gereksiz kaliyor. 5s kullaniyorum internetten ekrani ufak geliyor ve rahat rahat bisey okumak bakmak istiorm oda bence ipad airla olur genede tercih sizin.

• Mini 32 gb yi,air 16gb parasına alabiliyorsun.ayrıca air bence fazla büyük.mini forever

• Mini2, air'a gore daha mobil.

Ben mini2 aldim ve cok memnunum.

• Mini2 32 gb uygun olur.

• Note 3 kullanıyorum. Telefonun ekranı mobilite olarak hayli hayli yetiyor. Gidip biraz da ha büyük ekranlı iPad mini almaktansa, daha büyük ekranlı iPad Air'i tercih ettim ve aldım. Siz de iPad tercihi yaparken böyle yaklaşabilirsiniz.

Sonuçta iPad Air'in iPad miniye göre ahım şahım bir abartısı ve ağırlığı yok.

• Mini 1 kullanan birisinin air'de olsa, büyük ipad e alışması zor. Şahsen geçen hafta aldığım air i iade edip mini retina aldım. Mini pratikliğine öyle alışmışım ki tüm çabalarıma rağmen air ile mutlu olamadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yslmturan -- 25 Aralık 2013; 22:29:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

Note 3 kullanıyorum. Telefonun ekranı mobilite olarak hayli hayli yetiyor. Gidip biraz da ha büyük ekranlı iPad mini almaktansa, daha büyük ekranlı iPad Air'i tercih ettim ve aldım. Siz de iPad tercihi yaparken böyle yaklaşabilirsiniz.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

Note 3 kullanıyorum. Telefonun ekranı mobilite olarak hayli hayli yetiyor. Gidip biraz da ha büyük ekranlı iPad mini almaktansa, daha büyük ekranlı iPad Air'i tercih ettim ve aldım. Siz de iPad tercihi yaparken böyle yaklaşabilirsiniz.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.