Şimdi Ara

iPad mini 4 fiziksel klavye bulan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben iPad mini 4 kullanıcısıyım. Şöyle bir şikayetim var bu alete uygun bir klavyeli kılıf arıyorum fakat spigenin sitesindekinden başka bir klavye bulamadım. Klavye güzel fakat benim için Türkçe karakter önemli. Bahsettiğim cihazın açıklamasında da hiçbirşey yazmıyor. İletişime geçip iki defa sormama rağmen cevap da alamadım. Klavye önerisi olan varsa veya Türkçe karakterli bir iPad mini 4 klavyesinin satıldığı güvenilir bir site varsa önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kılıf için bir şey diyemem ancak Logitech ve Microsoft'un tablet klavyeleri var. Bunlara bakabilirsin.
  • Türkçe karakterli yok galiba, geçen denk geldim ama Türkçe karakterli değildi.
  • Mini 2 cihazımda logitech klavye kullanıyorum türkçe dizilim. Mini 4 içinde uyumlu olacaktır. Ayrıca logitech klavyelerin hepsi türkçe eğer çok yeni bir model değilse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim biraz takıntım var logitech in tablet klavyeleri çok kaliteli cihazlar fakat 2 mm de olsa tam oturmuyor bendeki cihaza bilen duyan varsa Türkçe karakterli iPad mini 4 klavye çok hoş olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.