Şimdi Ara

iPad mini 4 mü New iPad 2019 mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dizi film izlemek , üniversite notlarını biraz takip etmek ve pubg tarzı birkaç oyun oynamak için düşünüyorum. Daha önce iPad deneyimim olmadı. Telefonum iPhone 6S 16 GB lik model olduğu için çoğu uygulama ve fotoğraflar yüzünden başka bir iş yapabilmek için alan kalmıyor cihazda. iPad mini 4 sanırım 2015 filan çıkışlı bir cihaz o yüzden Yeni iPad 7 daha mantıklı geliyor. Fakat size danışmak istedim. Maksimum bütçe 2500 civarları daha üstüne çıkamam gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Oyun falan da oynayacaksanız madem mini modeline de bakıyorsunuz en mantıklısı iPad mini 5 o halde.
    Mini 4 çok eski cihaz artık, bırak PUBG, ben don’t starve oynarken kasıyor. ipad 7’deki A10 işlemcisi de iPhone 7 döneminden kalma, hala güçlü ama AAA oyunlarda grafik ayarlarını kısmanız gerekebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

Oyun falan da oynayacaksanız madem mini modeline de bakıyorsunuz en mantıklısı iPad mini 5 o halde.
    Mini 4 çok eski cihaz artık, bırak PUBG, ben don’t starve oynarken kasıyor. ipad 7’deki A10 işlemcisi de iPhone 7 döneminden kalma, hala güçlü ama AAA oyunlarda grafik ayarlarını kısmanız gerekebilir.
    Mini 5 biraz bütçemi aşıyor gibi hocam ama bilmiyorum yani. 2.el bulunabilir ama çok sıcak bakmıyorum 2.ele

• Hocam ben bizzat ipad mini 2019 kullanıyorum ve size diyebilirim ki şuan alınabilecek en mantıklı ipad
    Avantajları:
    Ekranı bariz daha iyi
    İşlemcisi muazzam güçlü
    64gb hafızası var
    Apple pencil desteği var ki bu ipad 7 de de mevcut
    Oldukça portatif bir cihaz ve ağır yük altında ısınmıyor kullanışlı
    Ben olsam indirimleri bekler alırım mini 5 i pişman olmazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz canlı

Hocam ben bizzat ipad mini 2019 kullanıyorum ve size diyebilirim ki şuan alınabilecek en mantıklı ipad
    Avantajları:
    Ekranı bariz daha iyi
    İşlemcisi muazzam güçlü
    64gb hafızası var
    Apple pencil desteği var ki bu ipad 7 de de mevcut
    Oldukça portatif bir cihaz ve ağır yük altında ısınmıyor kullanışlı
    Ben olsam indirimleri bekler alırım mini 5 i pişman olmazsınız
    Şuanda ufak bir araştırmayla n11 de 2500-2600 bandında bulunabiliyor sanırım 64 GB lik Wi-Fi versiyonu. Bu fiyat bandında alınır mı yoksa daha düşüğe bulunabilir mi sizce

• Sene sonunu bekleyebilirsiniz. Ufak da olsa yılbaşı indirimleri yapabilir firmalar.
  • O fiyatta bulduysanız alın derim burası Türkiye fiyatlar sabit durmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 11 Pro mu? iPhone 12 mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.