Şimdi Ara

İPAD MİNİ 599 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar n11 adlı sitede aşağıda linkini vermiş olduğum ürünler çok ucuza satılıyor.Siteden ürün satın alan varmı?Varsa kaç günde kargo geldi.Ayrıca fiyatla ilgili olarak yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.Teşekkürler.

http://www.n11.com/apple-4nesil-ipad-retina-ekran-16-gb-wi-fi-beyazsiyah-P12703370

http://www.n11.com/ipad-mini-16gb-wi-fi-tablet-pc-P12710396

• Ben 2 tane aldım. 1 tanesi 03 nisanda 1 tanesi 4 nisanda. Hala beklemedeyim. Kliksa ürünüymüş. Tr garantili diyorlar ama gelince görücez artık. Bu fiyata yurtdışı bulsam onu da alırdım emin ol.
  • SİTEDE SADECE SİYAH MODELİ VAR SEN SİYAHMI ALDIN
  • bu fiyata ipad mini bence sudan ucuz çünkü ipad mini 2 çıksa bile bunun en az 2 katı fiyata satılır vede bu urunu satın alan kısı satarken bile pek zarar edeceğini düşünmüyorum.
  • Tebrikler! %111 kazandıran uğurlu alışveriş kampanyamız ile bu alışverişinizden toplam 665,00 TL değerinde kupon kazanabilirsiniz. Bu kupon tek başına kullanılırmıki?
  • arkadaş her çıkanı almayın ya, apple siz böyle yaptıkça geliştirmeden ürün sürüyor piyasaya.
    işlemcisi 3 sene öncesninin, ekran zaten belli. yenisi çıkınca çöp olacak alet belli.
    bekleyin ipad2 alın bari.
  • Öncelikle sıcak fırsatlarda n11 ana konusu var orayı takip edebilirsiniz. Hediye çekleri her seferinde 100 tl olacak şekilde kullanılıyor. En son kısım küsüratlı kalıyor. Kuponları en az 2 katı alışverişte kullanabiliyorsunuz. Yani 100 tl yi 200 tl lik alışverişte kullanabilirsiniz.

Ben ilk sipariş verenlerden olduğumdan o zaman sadece beyaz vardı. Ben ikisini de beyaz verdim.

Aletin çöp olacağını konusuna katılmıyorum. Tabiki yeni teknoloji daha iyi olacaktır fakat özellikle apple ürünlerinde çok da eskimeyen ürünleri hala güncelliğini koruduğunu düşünüyorum. Hala 3G - 3GS kullanan arkadaşlarım var. Bu telefon çöp dediklerini duymadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 13 mini 128gb siyah
    3 yıl önce açıldı
    Satılık iphone 13 mini
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyide site guvenılırmı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 tane cevap yazdım sildim. Söylenecek çok şey vardı ya neyse

Site doğuş grubunun. Gittigidiyor mantığıyla çalışıyor. Yani ürünü başka firmalar satıyor. Paran havuz hesabında kalır sorun olursa geri alırsın.

Kararı sen vereceksin. Buradan kimse al KEFİLİ BENİM! demez

Tekrar söylüyorum sıcak fırsatlarda N11 ana konusu var oraya bakabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_73590230/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

arkadaş her çıkanı almayın ya, apple siz böyle yaptıkça geliştirmeden ürün sürüyor piyasaya.
    işlemcisi 3 sene öncesninin, ekran zaten belli. yenisi çıkınca çöp olacak alet belli.

Evde hem Ipad Mini hem de Ipad 3 kullanıyorum, "3 sene öncesinin işlemcisini kullanıyor" dediğiniz Ipad Mini' nin açamadığı bir uygulama yok, oyun da oynuyorum dergi de okuyorum, hafifliğiyle el çantasına hatta palto cebine bile sığıyor, pilini nerdeyse haftada 1 şarj ediyorum, 12 saate aktif kullanıma kadar dayanıyor. Ipad Mini 2 çıktıktan 6 ay sonra Ipad Mini 2S çıkmayacağı ne malum?İnsan ihtiyacını alır, benim ihtiyacım hafif, kompakt ve de Ipad ayarında bir cihazdı, çıktığının ilk haftasına Amerika' dan getirttim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozangunay

quote:

arkadaş her çıkanı almayın ya, apple siz böyle yaptıkça geliştirmeden ürün sürüyor piyasaya.

Evde hem Ipad Mini hem de Ipad 3 kullanıyorum, "3 sene öncesinin işlemcisini kullanıyor" dediğiniz Ipad Mini' nin açamadığı bir uygulama yok, oyun da oynuyorum dergi de okuyorum, hafifliğiyle el çantasına hatta palto cebine bile sığıyor, pilini nerdeyse haftada 1 şarj ediyorum, 12 saate aktif kullanıma kadar dayanıyor. Ipad Mini 2 çıktıktan 6 ay sonra Ipad Mini 2S çıkmayacağı ne malum?İnsan ihtiyacını alır, benim ihtiyacım hafif, kompakt ve de Ipad ayarında bir cihazdı, çıktığının ilk haftasına Amerika' dan getirttim.

Kesinlikle dediğinize katılıyorum ipad mini f/p olarak mükemmel bir cihaz. Donanımı gayet yeterli a5 işlemci yetiyor herşeye hatta a4 işlemci bile gayet iyiydi ama apple ios 6 ile hızını kesti onun. Bu fiyata kaçmaz bir ürün ama Bu fiyatta satılması bana paralel ithalat olduğunu düşündürüyor.

• ihitiyacınızı karşılar tabii çünkü cihaz sağlam hızlı ve yeterli. ancak daha iyi performanslı ve daha net görüntülü cihazlar çıkarabilecekken sırf satsın diye adamlar donanımı düşük tutuyor. sonuçta not almak için kağıt kalem de ihtiyacınızı görür ama bu cihaz varken bunu alıyorsunuz. apple da biliyor satacağını ve kar stratejesi ile pazara yön veriyor.
    çok alıcısı olmasa çıkarabileceklerinin en iyisini ortaya koymak zorunda kalacaklar. Ben olsam beklerim ipad mini2 yi.
  • 599 lira çok iyi fiyat fakat insanı kuşku içinde bırakıyor
  • Bende dün siyah olanından verdim siparişi. Satıcı ile konuştuğumda 7 iş günü kargolama sürecinin olduğunu söyledi. Hala kargolanmadı. Bekliyorum. Verilmezse iptal ederim. Şu anda da siyahından 17 stok kalmış sitede.
  • quote:

ihitiyacınızı karşılar tabii çünkü cihaz sağlam hızlı ve yeterli. ancak daha iyi performanslı ve daha net görüntülü cihazlar çıkarabilecekken sırf satsın diye adamlar donanımı düşük tutuyor. sonuçta not almak için kağıt kalem de ihtiyacınızı görür ama bu cihaz varken bunu alıyorsunuz. apple da biliyor satacağını ve kar stratejesi ile pazara yön veriyor.
    çok alıcısı olmasa çıkarabileceklerinin en iyisini ortaya koymak zorunda kalacaklar. Ben olsam beklerim ipad mini2 yi.

Ipad Mini 2 çıktıktan sonra Ipad Mini 3 ün çıkmasını bekler miydiniz peki?Bunun sonu yok, daha iyisi her zaman için çıkacaktır, sizin yazdıklarınıza göre ilk Ipad i alanlar da boşuna para verdiler, çünkü üzerinden 3 tane daha model çıktı, üstelik sadece 3 sene içerisinde :) Not almak için kağıt kalem ihtiyacımı görür ama kağıt kalem hafifliğinde bir tablet her işimi görür :)

• quote:

elindeki stok bitmeden yenisini nası yapsın adam?
  • quote:

Hiç ipad2 ve ipad mini kullandın mı? Ahmet Mehmet alıyor diye piyasaya sürmüyorlar, her firma teknolojik yenilik oluçtukça cihaz sürüyor. Kimi 6 ayda kimi 1 yılda. Ya mantık dersine coğrafya hocasımı geliyor sizlerde, anlamadım gitti.
  • 679 olmuş fiyat :(
  • 679 yaziyor ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler eline geçen var mı herkes yazıyor 10 tane sipariş verdim yiğenlere aldım 150 tane sokaldım dükkan açıyorum diye ama kargoya eriliş olan var mı benimki hala beklemede ki iptal edileceğini düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.